SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meğer Kokunun Sebebi Buymuş

0
Güncellendi - 2018-11-10 04:03:50
Meğer Kokunun Sebebi Buymuş
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Mahallesi'nde gece yarısı halkı sokağa döken kokunun nedenin, fırında unutulan ve yanan pul biberler olduğu ortaya çıktı.

Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi Mars Sokakta dün gece yaşanan olayda vatandaşlar yayılan ağır koku nedeniyle kendilerini dışarı atmıştı. Durumun yetkililere bildirilmesi ile olay yerine gelen AFAD, itfaiye ve doğalgaz ekipleri uzun süre inceleme yapmış ancak kokunun kaynağına ulaşamamıştı.

Uzun süren incelemelerin ardından ise vatandaşları korkutan kokunun, bir fırında unutulan pul biber olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Nermin İ.’ye ait evde kuruması için fırına bırakılan ve daha sonra fırında unutulan pul biberleri yandı. Durumu fark eden kadın, fırında unutulan ve yanarak kömürleşen pul biberleri evin bahçesine bıraktı. Bu sırada bahçeye bırakılan yanık pul biberlerin kokusu kısa sürede tüm sokağı sardı.

Nermin İ., ıslak olduğu için pul biberlerin kuruması için fırına koyduğunu ancak bu sırada dalgınlık nedeniyle unuttukları biberlerin yandığını ve sonrasında bahçeye bıraktıklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Deniz (5 yıl önce)
    Onlar ne ki Prenses sokak , Elmasuyu sokak, Oral sokak, İyiçakmak sokak, tertip, kayış, yağbasan, erişkin, saklambaç, şahsiyetli, tertip, kayış, yağbasan, erişkin, saklambaç, şahsiyetli, dalgalı, kibrit, sevdam, sessizler, ketum, sini, gelenek, botanik, dertsiz, çullu,Tornacı, tamir, çırak, kalfa, tamirhane, tellal, sarraf, ocakçı, nalbur, kalaycılar, hancılar, dokumacılar, tırpancılar, orakçı, matbaacı, keçeciler, hasırcı, döşemeci, demirciler, mermerciler, doğramacılar, tedarikçi, defterdar, tamirciler, ustabaşı, çıkrıkçı, ambar, kaportacı, acentacı, ahi, antikacı, çilingirci, asansörcüler, elektrikçiler, alınteri, camcı, bakırcılar, avizeciler, teknik, tornacılar, keresteciler, siftah, ihracat, imalat, maharetli, hünerli, çalışkan, reklamcı, sigortacı, marka, perakendeci, tüccar, teknoloji, tasarım, endüstri, deri, dikici, çarık, berber, teçhizat, tesisat, mekanik, kalıpçı, kaynakçı ve nakkaş" ne ararsan var sokak isimlerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Andromeda (5 yıl önce)
    Beydağı mahallesi mars sokak uyumlu olmamış. Mahalle ismini de değiştirselermiş bari.Uzay mahallesi, mars sokak iyi olurdu. Bir de galaksi apartmanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eroll (5 yıl önce)
    Mars sokak değilde pülotun ,neptün yada uranüs sokak olsaydı güzel olurdu.Çok komiğiz...Bu nasıl bir durum yaa,...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol bey, uranüs sokak zaten var Fırat mah. Erenler 1.ara sokağın yeni adı(!!!)
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    sokak isimlerini değiştirdiler sanayide durum vahim kimse kendi sokağını caddesini bilmiyor kaşelerin değişmesi lazım,kargolar adres bulamıyor,isimler alakasız ,navigasyonlarda hala eski isimler mevcud.Sanayi gibi çarşı gibi yoğun işyerinin bulunduğu yerlerin isimleri degişmemeliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Malatya daki sokak ve caddelerin isimlerini garip,tuhaf isimlerle değiştirenler neye ve hangi akla göre bu isimleri değiştirdiniz veya niçin değiştirmek iHTİYACI HİSSETTİNİZ.Eski adları ayıplı veya siyasi mi idi ne garip şeyler.Bu resmen şehrin hafızasıyla alay etmektir.Bunu asla kabul etmek mümkün değildir.Unutmuyacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (5 yıl önce)
    Mars Sokak bence güzel bir isim, abartacak bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    sokak isimleri de tam bir komedi. uydur, kaydır yaz kızım: mars, jüpiter. sokak!!! yazık bir şehrin hafızasıyla, tarihi ve kültürüyle ancak bu kadar alay edilebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    GEÇENLERDE BİZİM JÜPİTER SOKAKTADA BUNA BENZER BİR DURUM YAŞAMIŞTIK..:d
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen44 (5 yıl önce)
    Teyzem kesin diziyi seyrederken mahalleyi yaktı....????
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Mars sokak nedir ya... Yazık gerçekten yazık...Başka isim yokmuydu...
    0
    0
    Yanıtla