SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Memlekete Hizmet Amacıyla Göreve Talibim"

0
Güncellendi - 2018-05-04 01:43:12
A- A+ PAYLAŞ

İşadamı Mehmet Fendoğlu MHP Malatya 27.Dönem Milletvekili  aday adaylığı için il binasında basın açıklaması gerçekleştirerek, "Memlekete hizmet etmek amacıyla göreve talibim" dedi.

Aday adayı açıklaması sırasında konuşan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,” Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in erken seçim talebine karşılık Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu karar ile öne alınan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için Malatya’dan aday adayları partimiz genel merkezine giderek başvurularını yapmaya başlamışlardır.

Adaylarımızın ve teşkilatlarımızın çalışmalarında üstün gayret göstereceğine, fedakârca davranacağına mahalle mahalle, kapı kapı partimizin politikalarını anlatacağına, milletimizin derdi ile dertleneceğine eminim. Tüm aday adaylarına ve teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir Allah’ tandır.Bugün davamıza büyük emekleri olan Mehmet Fendoğlu beyin aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiriyoruz.Kendisine teşkilatımıza ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Memleketimizin geleceğine hizmet etmek amacıyla talip olduğunu dile getiren  MHP Malatya 27.Dönem Milletvekili aday Adayı Mehmet Fendoğlu,”Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in devlet adamı dirayeti ile yapmış olduğu tarihi, çağrı sonucu alınan erken seçim kararı vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık günlerden devletimizi ve milletimizi aydınlığa çıkaracak,kirli emellerin oluşturduğu belirsizliği gidereceğini  düşündüğümüz bu seçim sürecinde davamızın bir neferi  olarak  Bilge liderimizin emrinde  Cumhur ittifakına  katkı sağlamak amacıyla bir Türk Milliyetçisi olarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım”ifadelerini kullandı.

Mehmet Fendoğlu, Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de bombalı bir suikast sonucu gelini ve 2 torunuyla katledilen Hamit Fendoğlu'nun (Hamido) yeğeni.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız