SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteorolojiden Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Uyarısı Yapıldı

Meteorolojiden Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Uyarısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından itibaren, Malatya'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli yağmur ve yoğun kar yağışı beklendiği tahminini duyurdu.

Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, gece yarısından itibaren Pazartesi öğle sonrasına kadar devam edeceği tahmini yapılan yağış uyarısı ile ilgili şu bilgi verildi:

"Malatya’nın kuzey kesimlerinde ( Kuluncak, Hekimhan, Arguvan, Arapgir) bu gece saatlerinden itibaren yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklenmektedir. Genellikle yağmur, 1200 m üzeri rakımlı kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) olacağı tahmin edilmektedir."

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız