SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Yoğun Kar Yağışı ve Rüzgar Uyarısı

0
Güncellendi - 2016-12-13 09:49:05
Meteoroloji'den Yoğun Kar Yağışı ve Rüzgar Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya'yı da kapsayan bölgede Pazartesi akşamdan itibaren başlayıp, Salı akşamı yoğunlaşacak, Çarşamba akşamına kadar etkili olacak kar yağışı beklendiği açıklandı.

Malatya'nın da sorumluluğu alanında bulunduğu Meteoroloji Elazığ Bölge Müdürlüğü, bölgede beklenen kar yağışı ile ilgili uyarısında şu bilgileri kamuoyuyla paylaştı:

"Uyarı Yapan Merkez : Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM)

Beklenen Hadise: Kuvvetli Rüzgar ve Kuvvetli Yağış - Kuvvetli Rüzgar ve Kuvvetli Yağış

Geçerlilik Periyodu : 13.12.2016 12:00 –15.12.2016 10:00 Tsi.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bölgemiz genelinde aralıklı olarak devam etmekte olan yağışların etkisini arttırarak Adıyaman'da yer yer kuvvetli yağmur; Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde ise akşam saatlerinden itibaren yer yer yoğun kar yağışı olacağı beklenmektedir. Kuvvetli yağmur ve yoğun kar yağışı ile birlikte rüzgarın kuzeybatılı yönlerden kuvvetli (40–60 km/saat) esmesi beklendiğinden; kuvvetli rüzgar ve yoğun yağışlar sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi, buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar vb.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ankara44 (7 yıl önce)
    Meteroloji bolge mudurlugu elazigda.utan malatya utan.vekilim var bakanim var de sen daha malatya. Elazigdan gunde 3 sefer ankara ucak seferi var senin bakanin bile elaziga insin. Senin havaalanin askeri adamlarin sivil var. Guya buyuksehir malatya. Bence buyuk koy malatya... Bu ayipla hala malatyanin hakkini savunuyorum diyenler uyuyun. Malatyada bir tane belediye olmak uzere orjinal malatyali daire baskani mudur genel mudur varmi. Hepsi sabah aksam malatyaya kufur eden adiyamanli marasli elazigli kayserili ... Malatya uyumaya devam et sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meteoroloji bölge müd. 3 yıl öncesine kadar malatyadaydı ama Elazığ lılar nasıl olur malatyada olur dediler ve Ankara daki dayılarına baskı yaptılar hoop taşındı Elazığ a.bizim vekiller kılları nı kıpırfatmadlar.niye peki Ankara'da ki dayılar susun dediler.yani şimdi işin doğru suda bu.Bütün bölge Müdürlükleri Elazığ da ola meteoroloji malatyada ola.bu doğaya aykırıydı düzelttiler.bilgilerinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (7 yıl önce)Ankara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya-Elazığ 1.5 saat; Tunceli-Elazığ 1.5 saat; Bingöl-Elazığ 1.5 saat; Muş-Elazığ 2 saat... Elazığ-Malatya 1.5 saat; Tunceli-Malatya 2.5 saat; Bingöl-Malatya 2.5 saat; Muş-Malatya 3.5 saat... Elazığ doğunun ortasında yer alıyor. Bölge müdürlüklerinin Elazığ'da olmasının sebebi bu olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim inanir....
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru Söylüyorsunuz Meteorolojide Elâzığ'ın konumu çok önemli...)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (7 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    ???
    0
    0
    Yanıtla