SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV'in Malatya Yönetimi

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi İstanbul'da bulunan Malatya Eğitim Vakfı'nın (MEV) Malatya Şubesinin yeni yönetimi oluşturularak ilk toplantısını yaptı.

Polisevi'nde düzenlenen toplantıya, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Eğitim Vakfı Genel Başkanı Şaban Taçyıldız, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, bazı sivil toplum kuruluşu yetkilileri, daire müdürleri, belediye başkanları ile istişare kurulu ve komite üyeleri katıldı.

Vakıfla ilgili bilgi veren Malatya Eğitim Vakfı Genel Başkanı Şaban Taçyıldız, 1985 yılında kurulan vakfın bugüne kadar, üniversitede okuyan 15 bin Malatyalı öğrenciye burs verdiğini hatırlattı. Taçyıldız, "2006-2007 öğretim yılında ise bin öğrenciye ayda 100'er YTL burs verilmektedir" dedi.

22 yılda vakıf üyeleri tarafından, 11 lise, 26 ilköğretim okulu, 3 ana okulu, bir meslek yüksek okulu, 2 öğrenci yurdu, 10 sağlık kuruluşu ve 11 cami yaptırıldığını vurgulayan Taçyıldız, merkezi İstanbul'da bulunan vakfın Ankara ve Malatya'da şubeleri olduğunu bildirdi.

Vakfın çalışmalarıyla da ilgili bilgi veren Taçyıldız, vakfın 42 kurucu ve 34 onur üyesi ve 180 mütevelli üyesi, 6 bin 500 de kayıtlı fahri üyeleri olduğunu belirtip, vakfın öz kaynağının 5 milyon YTL olduğuna dikkat çekti.

Konuşmadan sonra Malatya Eğitim Vakfı Şubesi yönetim kurulu belirlendi. Malatya Eğitim Vakfı Şubesi Başkanlığı'na Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı'na da Vali Halil İbrahim Daşöz getirildi.

Diğer görevlendirmeler şöyle:

"Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi Başkan Vekili Necdet Narin, Başkan Yardımcıları Murat Koçyiğit, Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Mücahit Fındıklı, Sekreter Halil İbrahim Kılıç, Muhasip Bahadır Altaş, Basın ve Kültür Komitesi'ne Murat Koçyiğit, Murat Gümüş, Halil İbrahim Kılıç, İnşaat Emlak Komisyonu'na İlyas Akdağ, Bahadır Altaş ve Necdet Narin, Burs Toplama Komitesi üyeliklerine de Necdet Ayaydın, Mustafa Taşdemir, Murat Gümüş ve Murat Koçyiğit."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız