SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Millet Bahçesi Milleti Uyutmadı!

Millet Bahçesi Milleti Uyutmadı!
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı ve Atatürk Spor Salonu'nun yıktırılmasıyla, bunların yerine inşa edilen Millet Bahçesi, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra çevrede oturan bazı vatandaşların şikayetlerine konu oldu.

Saat 03.00 sıralarında polisi arayan bazı vatandaşlar, Millet Bahçesi'nden yapılan müzik yayını nedeniyle rahatsız olduklarını bildirdiler ve bu durumun engellenmesini istediler. Millet Bahçesi'ne giden polis ekibi, buradaki bir belediye görevlisinden, müzik yayını yapılan yerin anahtarının kendilerinde olmadığını, dolayısıyla müziği engelleyemeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine, polis ekibinin, açık unutulan sistemle yapılan müzik yayınının engellenemediğine ilişkin tutanak tutup ayrılırken, çevre sakinleri yapılan müzik yayınını dinlemeye devam etmek zorunda kaldılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Garip (1 yıl önce)
    Bir ülkede kurallar,normlar, yasalar önce ahlak,saygı, hürmetle işler, olmuyorsa devreye kanunlar girer ,bunların denetleyicisi polis,jandarma,zabıtadır. Harç mikserleri çalışır ne gece ne gündüz der,Vatandaş düğün,cenaze de yolu kapatır ne bir levha ne bir bant çeker. belediye çalışma yapar ne işin başlaması nede işin bitiş zamanı hiçbir önemi kaidesi yoktur. En kritik yerde tamirat yapan belediye Cuma gününe denk gelirse kaldı Pazartesine, ne uyarı ne bir levha her işimiz kendi keyfiyetimiz göre ayarlıyoruz. adam gecenin yarısında abarti egzozla şehir içinde volta atarken ne hikmetse polis 'e denk gelmez ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Malesef parkların tamamını suruyeliler doldurmuş ailer oturmakta imtina gösteriyorlar önlem alınmazsa durum vahim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Milliyetçi Malatyalı (1 yıl önce)
    Eğer Malatyamızda Suriyeli istemiyorsanız Zafer Partisine oylar :)
    %72
    %28
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Suriye bahçesi hayırlı uğurlu olsun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    Bahçede bahçe olsa gam yemeyeceğim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    Çocuklarımı götürmüştüm. Basket sahasının bir tarafında başka çocuklar, diğer tarafında benim çocuklar ile arkadaşları oynuyorlardı. Bir anda 14-15 kişi Suriyeliler geldi ve sahada futbol oynamaya başladılar. Onlara ne kadar ikaz ettiysek te sert şutlara ve oyuna devam ettiler. Kimse birşey yapamadı. Ve ben mecburen bizim çocukları oradan uzaklaştırdım. Bir daha da götürmedim. Allah korusun kavga çıkabilir. Onlar çocuklarını tembihliyorlar, bıçakla geziyorlar. Millet Bahçesi Malatyalılara değil Suriyelilere yapılmış. Her tarafında zaten kadın erkek Suriyeliler yayılıyor. Kimse kimseyi kandırmasın.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aynen kardeşim çok doğru demişsin.park ilk açıldığında benimde söylediğim bu parkın adını Suriye Milleti Bahçesi olarak değiştirsinler olmuştu...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    KENDİ MEMLEKETİMİZDE YABANCI OLDUK. Tüm Parklar Suriyelilere hizmet ediyor sanki. Adamlar nerede bir ağaç gölgesi görse camış gibi yatıyorlar. Bir, iki de değil aşiret olarak, parklarda rahat edemiyoruz. Bu yüzdende gidemiyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ufuk (1 yıl önce)
    Nankör olmayın eğer bir gün Mars’a insansız araç yollarsak bu millet bahçelerinden edindiğimiz bilgi beceri sayesinde olacak inşallah ;)) ne kadar millet bahçesi o kadar bilim...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Bu milletin parka değil fabrikaya işyerine ekmek kapısına ihtiyacı var belediyeler tutturmuş dağı taşı her tarafı park yapmaya yeter kardeşim yeterr park dediğin çarçakala yuvadır uyuşturucunun fuhuşun pazarlama yeridir zafer mahallesi sakinlerinede müstahaktır adam park yapıldı diye kiraya zam istiyor alın size park sabaha kadar gürültüden uyuyamazsınız boşbeleş adamlar ve Suriyelilerin yeni mekanı
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Boztepeli (1 yıl önce)
    Eee ne bekliyordunuz bu zihniyetten?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Varsa tanıdığın park açılmadan cafe aç sonra düğün salonu olarak kullanırsın, parklarda ticaret istemeyene gel de inan, nasılsa ruhsat veren orada oturmuyor
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    An itibari ile devlet hastanesinden yeni çocuğumu çıkardım saat 5 saat 12.45 de girdim acile ve 2 dr var biçare 400 hasta..çocuklar kusuyor atesi olanlar var.sesler yükseliyor ilgili geliyor çözüm yok. Çayır çimen işlerini bırakın bir de siz gezin bakalım saatlerce bekleyin çocuk kucağınıza ateş içinde. Kul sormazsa Allah sorar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Egitimci (1 yıl önce)
    Millet bahçesi malesef suriyeli ile dolu ve hoc bir güvenlik önlemi alınmıyor...mutlak orada özel güvenlik değil polis memuru arkadaşlar olmalı...hemde gündüz ve gece olmalı...öğrencilerin ve halkın bol olduğu bir yer..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    türk milletinin olmadığı arap milleti bahçesi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • klasik ortadoğu (1 yıl önce)
    ortadoğuya hoş geldiniz!
    %81
    %19
    Yanıtla