SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimizin Hakemliğine Başvuracağız"

0
Güncellendi - 2016-12-02 20:45:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Başkanlık sistemini de içeren yeni anayasa teklifi çalışmalarının sağlam temellere oturması ve doğuştan ölü doğmaması için 367’yi bulsak bile milletimizin hakemliğine başvuracağız” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı A. Vahap Ortaç’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'e ve partililere teşekkür eden Ortaç, gücünü millet alan her yönetimin başarılı olacağını belirterek, “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Biz de bu zor dönemde ülkemizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Muhtarların milleti sahada temsil eden yegane temsilciler olduğunu kaydeden Şahin, “Ülkemiz 14 yıldır tek partili bir sistem ile yönetiliyor. Bu dönemde biz ülkemizde istikrarı ve birlik ve beraberliği kardeşliği yeni baştan ihya ettik. Ülkemizin önünü açacak yasal değişikler uygulamaya başladık. Bu süreç içeresinde ülkemiz üzerinde emelleri olan başta haçlı zihniyeti olmak üzere başta Amerika’sı Avrupa devletleri ile beraber özellikle Ortadoğu coğrafyasında şu anda nasıl kan gölüne çevirdiler ise bu ülkeyi de kan gölüne çevirmenin gayreti içerisinde oldular” diye konuştu.

Türkiye'de tıkanan sistemin önünü açmak için bir takım arayışlar içeresine girdiklerini kaydeden Şahin, “Darbe anayasasının bertaraf edilip yerine yeni bir anayasanın, yeni bir sistemin oturması için tıkanan sistemin önünü açmamız için mecliste bir takım arayışlarımız vardı. Bu arayışlarımıza maalesef ana muhalefet partisinin destek vermesini beklerdik. Maalesef onları bu desteği vermediler. Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanının desteği ile şu anda anayasanın meclisten geçmesi için bizim temennimiz 367 ile geçip yasal çalışmaların başlamasıydı. 330 ile de geçerse yine de işin yetkilisi asıl sahibi olan milletimize götürmek bizim için bir şereftir. 367 ile de geçsek yine milletimizin tekrar hakemliğine başvuracağız. Bunun sağlam temeller oturması ve doğuştan ölü doğmaması için milletimize başvuracağız” şeklinde konuştu.

iha

mustafasahin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    İnşaat, yol, köprü, hava alanı gibi projelerle 14 yıl milleti uyuttunuz. Millete kendinizi devasa gösterdiniz, ancak; dev projeler gerçekleştiremediniz. 11 milyon işsize çare olamadığınız gibi, asgari ücretli emekçiyi çok ucuz ücretle köleliğe mahkum ettiniz. Şimdi sorun başkanlık öyle mi?Başkanlık gelince; uzay projeleri, yaptığınız hava alanları için türk tipi yolcu uçakları, yaptığınız duble yollarda kullanılsın diye yerli otobüs, yerli otomobil, yerli trombüs, yaptığınız hastanelerde kullanılacak yerli tıbbi cihazlar, yerli kanser ilaçları , akıllı füzeler, nükler silah projeleri ve say say bitmez projeleri gerçekleştirebilecek mi? Sayın Milletvekilim; Malatyamızın beton yığını haline gelişinin farkındamısınız? Tarım alanlarımızda yükselen binalarla gurur duyuyormusunuz. Toplu açılışlarda Sn. Cumhurbaşkanımızı şehirin muhtelif yerlerini gezdirmeyi hiç düşündünüz mü? Milli Eğtime bağlı şehir içinde mevcut bazı okulların trafiği rahatlatmak maksadı ile yıkılması için bazı devlet kuruluşları ile protokol imzaladığını, şehrin hafızasını trafik sıkışıklığı nedeni ile silmeye çalışan ilgililerin, Battal Gazi Belediyesi ana binasının neden şehrin merkezine inşaa edildiğinin gerekçesini izah edebilirmisiniz?
    0
    0
    Yanıtla