SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Maç Arasından Sonra Hazır Olacak"

0
Güncellendi - 2018-08-09 02:25:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor eksiklerle gideceği deplasmandan iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Ligin ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü 21.45'te Bornova Stadı'nda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da teknik heyet, sakatlıkları nedeniyle takıma geç katılan oyuncularla yeni transferleri sezona hazırlamaya çalışıyor.

Yeni sezona hazırlanırken üst üste yaşadığı sakatlıklarla büyük şok yaşayan teknik heyet, yeni transferlerinde takıma geç katılması nedeniyle sıkıntıya düştü. Teknik direktör Erol Bulut ve kurmayları, takımı bir yandan Göztepe maçına en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken, diğer yandan da hem sakatlıktan çıkıp takıma katılan oyuncuları hem de yeni transferleri hazır hale getirmek için yoğun mesai harcıyor.

AZUBUİKE, EREN VE FABİEN YOK

Göztepe karşılaşması öncesi sakat oyuncular Ömer Şişmanoğlu, Rahman Buğra Çağıran ve Ahmet Ildiz'in takımla birlikte çalışmalara katılması bir nebze yüzleri güldürdü.

Topuk Yaylası'ındaki ikinci etap kamp çalışmaları esnasında sakatlanan ve ameliyat olan forvet oyuncusu Eren Tozlu ile kaleci Fabien Ceddy Farnolle'nin yanı sıra orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike kadroda yer alamayacak.

Teknik direktör Erol Bulut, "Geç gelen transferlerin hazır olmayışı da var. Guilherme aralarında daha hazır olanı. Donald biraz geride, fazla antrenman yapamamış ona en az 4-5 hafta zamanımız var, hazırlamamız gerekecek. Sakatlarımız var, onlarda 4-5 hafta sonra bizimle olacak. Onun dışında yeni gelen Erkan Kaş hazır değil, onunda 4-5 haftaya ihtiyacı var. Milli maç arasından sonra takımımız hazır hale gelecek. Eksik olan arkadaşlarımız arasında sakatlıktan yeni çıkanlar  var. Ahmet Ildiz, Adem Büyük ve Rahman Buğra Çağıran da10 gündür bizimle çalışıyorlar. Onların eksiği çok fazla değil. Onlar da bizimle Göztepe maçında olacaklar" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    azubuike yoksa ortada pres yapan kenarlara oyun kuracak. ofans olarak atağa çıkartacak adam olmayacak. Muhtemelen maç 1 ve 3.bölge arasında gidip gelecek. Rahman ve murat yıldırım bir azubuikenin etkisini yansıtamaz. ama yinede gol yollarından ümitliyim. adem boutaib aleksic pereira maçı alabilir. tabi defans hattınında en az 4 lü olması lazım.sonra chebake mina sadık la fener trabzon mağlubiyetlerinin aynısını yaşamayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaaddin (6 yıl önce)
    Bu takımın neden 4.5 hafta sonra lige devam etmiyor hepsi sakat hep 4.5 hafta sonra diye diye bu haftalarda yenilir puan almaz böyle takım mı hazır olur lige sonrada kadromuz iyi idi puan alamadık derler yazık
    0
    0
    Yanıtla