SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mimarlar Odası Başkanı da Aday Adaylığı İçin AKP'ye Başvurdu

Mimarlar Odası Başkanı da Aday Adaylığı İçin AKP'ye Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel, AKP’den Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

AKP İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı’ya başvuru dosyasını teslim eden Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu yerel yönetimlerde en iyi şekilde temsil etmek için 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Yeşilyurt Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurumu bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım” dedi.

Fidanel şunları söyledi: 

“2010 yılından beri büyük bir gururla üyesi olduğum bu kutlu hareketin bir parçası olarak liyakât ve hakkaniyet düsturuyla hizmet etmek üzere bu yola çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yıllardır şehrimizin bir adım dahi ileri gidebilmesi adına aldığım çeşitli görev ve temsiliyetlerimin ardından Yeşilyurt ilçemizde özellikle de 6 Şubat depremleriyle ortaya çıkan sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında gerek ilgili kurum ve STK'lar gerekse de yerelde belediyemiz aracılığıyla en hızlı şekilde toparlanma hatta daha ileriye gidebilmek adına Allah'ın izniyle yorulmadan ve durmadan çalışmaya söz veriyorum. Hep beraber Yeşilyurt başta olmak üzere depremden zarar gören tüm şehrimizi ayağa kaldırmak için üzerimize düşeni yapacağız. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere geleceğe dönük projelerimizle Yeşilyurt'umuzun Türkiye Yüzyılı'nın parlayan yıldızı olması için tüm gücümüzle çalışacağız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Turgay (5 ay önce)
    Şaşırdıkmı Hayır.. Demeçlerinden belliydi trübünlere oynadığı.. Zemin+7 kat projesinin mimarı , çok katlı mezarların mimarı...Deprem bölgesinde Çok katlı imarı müjde diye sunan başkan..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (5 ay önce)
    Kendisini tanımam, bilmem, ama sonuçta bir mimar en azından içinde bulunduğumuz bu dönemde çok faydalı olacaktır, malum yaşadığımız şehir 1.derecede deprem kuşağında, diğer avukat, siyasetçi, iş insanları vb adaylar olacağına böyle meslek sahiplerinin aday olması daha mantıklı. Ayrıca Yeşilyurt Belediyesi'nin artık Yeşilyurtlular ' a geçmesi lazım.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Şoför (6 ay önce)
    Başkan danışmanlığından belediye başkanlığına arkanda kim var merak ediyorum tüm kapılar açılıyor sana ama bu sefer zor belediye görevine geri dönersin yeriniz sağlam nasıl olsa
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Derya deniz (6 ay önce)
    Devlet tecrübesi olan, liyakatli bir beyfendi. Bence olmalı
    %28
    %72
    Yanıtla