SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina Futbolu Nerede Bırakmak İstiyor?

0
Güncellendi - 2020-05-06 06:21:51
Mina Futbolu Nerede Bırakmak İstiyor?
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Ekvatorlu savunma oyuncusu Arturo Mina, futbolu Independiente Del Valle’de bırakmak istediğini söyledi. Sezon sonu Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Mina’nın sarı kırmızılı kulüp ile bir yıllık opsiyonu bulunuyor.

La nota con Roma adlı dijital portala video konferans sistemiyle bağlanan Arturo Rafeal Mina Meza, Arjantin'deki River Plate'de geçirdiği zaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Mina, Arjantin en köklü kulüplerinden olan River Plate’in kendisine yemek yediği sırada teklif yaptığını kaydederek, “Düşünmeden kabul ettim. River benim için çok özeldi. Bir gün şansım olursa yine orada oynamak isterim” dedi. 

Ekvatorlu oyuncu, futbolu Ekvator ekibi Independiente Del Valle’de bırakmak istediğini ifade ederek, Türkiye’ye alışmasının biraz zaman aldığını kaydetti. 

2017 yılında River Plate’den BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Arturo Mina, 77 kez sarı kırmızılı formayı giydi. 

1,90 boyunda ve 30 yaşındaki savunmacı, Yeni Malatyaspor’daki ilk sezonunda 21 lig maçında bin 735 dakika görev aldı. İkinci sezonunda (2018-2019) 26 lig maçında 2 bin 175 dakika sahada akalan ve 3 gol, 2 asist yapan Arturo Mina, bu sezon ise 15 lig maçında bin 94 dakika görev aldı. 

Independiente Del Valle’de 88 karşılaşmada görev alan ve 7 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koyan tecrübeli savunma oyuncusu, Yeni Malatyaspor formasıyla 77 karşılaşmada 7 gol kaydedip, 3 asist yaptı. 

Arturo Mina, CD Macará kulübünde 28, Arjantin’in köklü kulübü Club Atlético River Plate ise 17 karşılaşmada görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Battal (4 yıl önce)
    Malatyaspor da bırakmasın da nerde bırakırsa bıraksın. Bu eleştirim performans anlamında değil malatyaspor taraftarı vefalıdır ancak bu kadar bilinçli futbolun mali tarafına oynanan oyunu herkes görüyor.tabi çuvaldızı kendimize batırdım önce ancak yıllar dır burda milyon dolar kazanıp son sezon mali yetersizlikten dolayı oynanan Bizans oyunları tüm çıplaklığı ile ortada o yüzden bizim vefa duygumuz karşılık gerektirir.herşeye rağmen teşekkür edip ayrılmak çok isabetli olur.hayırlı ramazanlar. .....
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamin bonservisi 3 senedir ödenmemis gelirleri hic edilen bir kulüp var dısardan bakinca ama insallah öyle değildir menajer ücretleri futbolcu ucretleri bonservisler gelirler araştırılmalı sayın Valim Lütfen ama Lütfen 2 müfettis yollayin kulübün gelir gider dengesini araştırın lütfen saygılı Valim Lutfen....
    0
    0
    Yanıtla