SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina 'Haftanın Altın 11'ine Girdi

0
Güncellendi - 2019-01-31 01:34:42
Mina 'Haftanın Altın 11'ine Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Arturo Rafeal Mina Meza, Spor Toto Süper Lig'de haftanın altın 11'inde yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 19.haftanın altın 11'i belli oldu. Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan karşılaşmada bir gol, bir de asist yapan Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Arturo Rafeal Mina Meza, haftanın altın 11'inde yer aldı.

Süper Lig'de 19.hafta sonunda ligin altın 11'i şöyle:

Kaleci-İbrahim Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Stoper-Arturo Rafeal Mina Meza (Evkur Yeni Malatyaspor), Marcos do Nascimento Teixeira (Galatasaray)

Sol bek-Gael Dimitri Clichy (Medipol Başakşehir)

Sağ bek-Mariano Ferreira Filho (Galatasaray)

Orta saha-Mehmet Ekici (Fenerbahçe), Dorukhan Toköz (Beşiktaş)

Sol kanat-Eljero George Rinaldo Elia (Medipol Başakşehir)

Sağ kanat-Edin Visca (Medipol Başakşehir)

Forvet-Robson De Souza-Robinho (Medipol Başakşehir), Hugo Rodallega Martinez (Trabzonspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Yusuf kardeşim Mina bizim amcaoğlu dur.istanbulda inşaatta beraber çalışıyorduk.bu oyuncumuzuda geçen sene farnolle ile beraber göndermeye çalışıyorduk.kendilerinden kulüp bulmalarını istiyorduk.şimdi ikiside vazgeçilmezimiz oldular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Kendine iyi bak,sakatlanma ikinci yarı bütün takımların gözü defans adamlarında olur,başarılarının devamını dileriz..................
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    minayı gecen sefer eleştirmiştim ama fb macında mükemmel oynadı demeki mac konsantrasyonu iyi olursa performansı mükemmel oluyor teşekkürler mina tam malatyalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu Mina kimlerden acaba :) Malatya'nın neresinden ::)
    0
    0
    Yanıtla