SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Çarptığı Kadını Sürükledi

Minibüs Çarptığı Kadını Sürükledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da minibüsün çarptığı E.A, aracın altında metrelerce sürüklendi. Feci kazada ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 11.50 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Hüseyin Bey Mahallesi Akıl sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Cezmi Kartay caddesi üzerinde seyir halinde olan M.U. (40) idaresindeki 44 M 0014 plakalı minibüs dönüş yaptığı sokakta yaya E.A.’ya (53) çarptı. Aracın altında kalarak metrelerce sürüklenen kadın yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar ile sağlık ekiplerin aracın altından çıkardığı kadın olay yerindeki müdahalesinin ardından bilinci kapalı bir şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, ekipler olay yeri ile kazaya karışan araçta inceleme yaptı.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Yaşar (1 yıl önce)
    Olayı gören bir vatandaş olarak bu bir cinayet ttir . Minibüs yukarı ters yönden geliyor ara sokağa bodoslama dalıyor ve üstünden geçiyor yazık günah değil mi o kadına eski harrik hurrik Minibüs ler bazı bozuk tipli şoför ler akşama kadar bir birini ağırlayan başkanlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendy (1 yıl önce)
    ülke geneli tüm ehliyet sahipleri tekrar simülatör sınavına alınmalı.bu tür trafiklerde karşısına çıkabilecek durumlar simüle edilerek refleksleri sorgulanmalı. özellikle toplu taşıma sürücüleri kağıt üzeri psikoteknik sınavına tabi tutuluyor. adamını ayarlayan iki sağ sol yapıp kapıyor ehliyeti. sonuç ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Olay çok üzücü, güpegündüz, hepimizin başına gelebilecek bir olay. Mağdura çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Kazadır tabii bilemeyiz ama ülkenin tüm şehirlerinde minibüsçülerde telefonla konuşmak, saatlerini tutturmak için acele ve tehlikeli araç kullanmak gibi hataları görüyoruz. Bunlarla ilgili sorunlar da yaşanıyor. Minibüsçüler ise resmen siyasi güç olmuş, birileri bir şey yapacak olsa kazan kaldırıyorlar. Kamera taktır deniyor, hop, ertelettiriyorlar yıllardır. Eski araç kullanma deniyor, hop ona da erteleme... Ya hepsini geçtim, Hindistan mı burası arkadaş, toplu taşımada minibüs gibi denetimi ve kontrolü zor olan, işi için özel eğitim almamış, zaman zaman geçmişi ve ruh hali sakıncalı tipler nasıl kullanılır? Kaldırın gitsin hepsini, iki senede trafik tüm ülkede rahatlar. Adamlarda da bir hava, sanki minibüs yasaklansa ulaşım çökecek. Hiçbir şey de çökmez. Yetsin artık şu minibüs, ülkemiz daha iyisini hak etmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Mecbur kalmadıkça toplu taşıma kullanmıyorum.Ancak hem otomobil kullanırken hem de yaya olarak gördüm ki , bazı hatlarda çok efendi şoförler varken,bazılarının tipini bile görmek korkutuyor.Sadece araç kullanmak şoförlük değildir.soforluk beraberinde ku etik kavramları da gerektirir.kurallardan yoksun,insan canını tehlikeye atan kişiler araç kullanmamalıdır.Ancak trafikte ne yazık ki elinde telefon dünyadan kopuk yaşayan veya sadece şoför durmak zorunda anlayışında araçların önüne atlayan çok sayıda garip insan var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zümra (1 yıl önce)
    Sonunda böyle bir kaza olacağı belliydi o civardaki bazı şöförlerin gözünde at gözlüğü var çünkü onlar sadece önüne bakıyorlar etrafları umurunda değil hepsini para hırsı bürümüş kendi aralarında yarış içindeler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Minübüs esnafında öncelikli can taşıdığını unutmasın direksiyon başında telefonla konuşmalarına sıklıkla şahit oluyoruz para alışverişlerinde dikkatleri dağılıyor, gereksiz manevralarla trafiği zora sokuyorlar Şöförler derneğinin veya Motaşın acilen canımızı teslim ettiğimiz bu arkadaşlarımızı eğitimden geçirmeleri gerekmektedir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Battal (1 yıl önce)
    Ahlak kelimesini içselleştirmemiş kişilerin toplum adına faaliyet gösteren taşımacılıkta yine toplum tarafından onaylanmayan kişilikte görev yapması zaten iyi olmayan halk psikolojisini daha da kötü yapabiliyor..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Minibüsler terör estiriyor trafikte , eşgali bozuk adamlardan oluşuyor çoğu , bunlara dur diyecek bir babayiğit yok
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Mustafa Hoca (1 yıl önce)
    Olay sonrasını gördüm orada o şekilde metrelerce sürüklenmesi için şoförün kör sağır olması gerekir. Kesinlikle önünü görmemesi gerekir. Zaten Cezmi Kartay'dan sağa minibüs duraklarına dönerken kaza yaşanmış ne kadar hızlı olabilirdi ki? Rabbim kazazede ye şifalar versin inşallah.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Alakalı alakasız her konuda ahkam kesen Şevket keskin bir zahmet asıl işin olan bu şöförlerde rezalet hakkında konuşsan. Ona buna talkını vereceğine kendi üyelerini eğitsen . Nerdeeee? . Malatya’ya yazık oluyor. Koltuğa yapışanlar…
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatya2344 (1 yıl önce)
    ben de yeni başladım bu arabacılık alemine bizim duraktaki tüm şoförler pırlanta gibidir. allah kadına acil şifalar versin. selam olsun malatya’daki arabacılara. bizler 3-5 lira toplayarak evimize ekmek götürüyoruz yorumlarda bize karşı bir kin var sebebi biz değiliz sektördeki çürük elmalardan
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Sektorde cok curuk elma var ama, yazikcok yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu minibüsçü terörüne kim ne zaman dur diyecek? Ne kural ne kanun umurların da değil 3 lira için milletin canından edecekler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Önceden şoförlük mesleğinin bı saygınlığı vardı, şu anda aralarında hapcisi esrarkeşi alkoligi ne ararsan mevcut
    %95
    %5
    Yanıtla