SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mısır Kulübü Zamalek Boutaib'i İstiyor

0
Güncellendi - 2018-12-30 18:04:07
Mısır Kulübü Zamalek Boutaib'i İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Mısır ekibi Zamalek'in, Evkur Yeni Malatyaspor'un Fas asıllı forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile ilgilendiği ve 2 milyon Euro teklif yaptığı ileri sürüldü.

Süper Lig'de devre arasına girilirken, transferde en hareketli günleri Evkur Yeni Malatyaspor geçiriyor. İlk yarıyı 29 puanla üçüncü sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, devre arasında yapacağı 4 ya da 5 transferle ikinci yarıya daha güçlü bir karoyla girmek istiyor.

Teknik direktör Erol Bulut'un verdiği rapor doğrultusunda yönetim transfer görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da oyunculara gelen teklifler değerlendirmeye alınıyor.

Takımın genç stoperi Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan gelen teklifleri değerlendiren ve görüşmelerini sürdüren yönetim, bu transferi hem kulübün hem de oyuncunun menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde noktalamaya hazırlanıyor.

Yönetim, Sadık Çiftpınar'a gelen transfer tekliflerini değerlendirirken, bir teklifte takımın Fas asıllı forveti Khalid Boutaib'e geldi. Mısır Premier League ekini Zamalek, Khalid Boutaib'i kadrosuna katmak için sarı kırmızılı yönetimle temasa geçti. Mısır ekibinin, Evkur Yeni Malatyaspor'a Boutaib'in transferi için 2 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Carbon (5 yıl önce)
    taraftarı bazen çileden çıkartıyor fakat hava topların vazgeçilmezi bence faydalı bir oyuncu hayırlısı olsun Malatyasporumuza
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Duy ama inanma, kulüp bu işleri harika yapıyor. Sadık , Haziran'da bedava gidecekti, hemen devreye Fenerbahçe'yi aldı. Zmalek , Mısır liginde en yakın rakibine 8 puan fark atmış lider takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Khalid Boutaib hayırlı olsun imza yakında atılır. 2m euro güzel para
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    allah’ınızı severseniz gönderin gitsin ne olur? allah rızası için her hafta saç baş yolmaktan bıktık usandık! hem bizi daha fazla küfür ettirmekten kurtarır sevaba girersiniz… ..
    0
    0
    Yanıtla
  • yerine daha iyisinimi buldunuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Yerine adam var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Çok çok iyi bir para kur bu kadar yüksek iken gayet iyi.
    0
    0
    Yanıtla