SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'a Alınacak 21 Personel Noter Kur'asıyla Belirlendi

MOTAŞ'a Alınacak 21 Personel Noter Kur'asıyla Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri  (MOTAŞ), Malatya İstihdam Merkezi aracılığıyla, istihdam sağlayacağı otobüs sürücüsü, trambüs sürücüsü, atölye ustası ve teknisyen alımlarını noter huzurunda çekilen kura ile belirledi. 

Kura Çekme Programı 12 Eylül 2024 Perşembe günü (bugün) saat 11.00-13.00 arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Malatya İstihdam Merkezine yapılan 382 başvurudan, ilan edilen şartları yerine getirdiği tespit edilen 78 kişi arasında noter huzurunda kura çekildi ve bu kura ile MOTAŞ, 21 kişiye istihdam sağladı.

Kura çekimine başlamadan önce bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Kayış, “MOTAŞ bünyesinde emekli olan veya işten ayrılan arkadaşlarımızla birlikte personel açığımız oluşmuştu. Bu açığı kısmen de olsa gidermek için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden başvuru almaya başladık. Belirlenen kriterlere uyan başvuruları değerlendirerek sınav ve testlere tabi tutup ön elemeleri tamamladık. Şimdi de noter huzurunda çekeceğimiz kuralarla istihdam edeceğimiz çalışma arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. 

Kuraya katılıp da seçilemeyen arkadaşlarımız üzülmesinler.  Çünkü yakın zamanda emekli olacak çok sayıda personelimiz bulunmaktadır. Ayrıca şehrimizin genişlemesiyle açılacak yeni hatlarımıza tahsis edeceğimiz araçlar için de personel ihtiyacımız olacaktır. Oluşacak açığı yine Malatya İstihdam Merkezimiz aracılığıyla ve şeffaf bir şekilde noter huzurunda çekilecek kura ile gidermeye çalışacağız. Bugün çekilecek kura ile aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden aramıza hoş geldiniz diyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi

Malatya İstihdam Merkezine başvurarak iş müracaatında bulunan ve noter huzurunda çekilen kura ile istihdam edilen kişilerin sayıları ile kadroları ise şu şekilde: 

Otobüs Şoförü Kadrosu:

Asıllar:
Ramazan Tırmık
Mehmet Baltacı
Cengiz Tümer
İrfan Ağralı
Fatih Başkaya
Mustafa Baştuğ
Mehmet Uçan
İsmail Kaya
Burhan Yurttapan
Uğur Çalışkan

Yedekler:
Nurullah Dönmez
Mustafa Demir
Enes Elbir
Engin Üstüntaş
Esef Bayrak
Enes Çapkur
Recep Aksüt
İzzet Çakır
Hasan Şahin Şentürk
Gökhan Özpolat

Trambüs Sürücü Kadrosu:

Asıllar:
Veysel Zeydanlı
Ayşe Noğay
Ömer Koçyiğit
Melehat Özdemir
Samet Meriç

Yedek:
İsmail Bayram Erol

Otobüs Atölye Tamirci Kadrosu:

Asıllar:
Miraç Sonal
Mehmet Sağlam
Yusuf Çetinkaya
Ahmet Sefa Kayaduman
İbrahim Halil Kavak

Yedekler:
Cihan Dilek
Şahin Yılmaz

Trambüs Kataner Kadrosu:

Asıl:
Yunus Cengiz

Yedek:
Murat Kılınç

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent (5 gün önce)
    Ayıptır yav. Hiç utanmanızda yok. Adam 5 ay olmuş seçileli, depremde yerle bir olmuş şehrin bin türlü derdiyle uğraşıyor. Bir önceki dönemde har vurup harman savuran, belediyeyi toplama faturalarla şişirilmiş sözde yatırımlarla milyarlarca lira borca sokan, ne idüğü belirsiz sabıkalılarla belediyeyi dolduran, yalan üstüne yalan söyleyen, belediyenin mallarını üç kuruşa yandaşlarına peşkeş çekenlere ses çıkaramayan bunun gibi trollar 5 aylık belediye yönetimine saldırıyorlar. Vicdanınız kurusun yaramaz adamlar. Ulan adamlar noter kurasıyla personel alıyorlar, torpili engellemek için namuslu düşünen adam bunu alkışlar ama kalkıp buna bile bok atıyorsunuz. Lanet olsun sizin gibilerine. Utanmaz birde adını Malatya diye yazmış Malatyanın yüz karaları.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatya (5 gün önce)
    Malatya halkı böyle yönetilmeyi sonuna kadar hakediyor. Bu belediyeden hayır gelmez
    %21
    %79
    Yanıtla