SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moto Kuryeler Üniversiteli Arkadaşlarının Ölümüne Tepki Gösterdi

Moto Kuryeler Üniversiteli Arkadaşlarının Ölümüne Tepki Gösterdi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da moto kuryeler işe başladığı gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Berker için korna çaldı.

15 Kasım Salı akşamı saat 20.50 sıralarında İnönü Üniversitesi kampüsü içerisinde meydana gelen kazada İnönü Üniversitesi Matematik Bölümü'nde okuyan Bünyamin Berker (22) motokurye olarak çalıştığı işletmede aldığı siparişi belirtilen adrese teslim ettikten sonra dönüş yolunda 44 DJ 178 plakalı motosiklet ile yol kenarında bulunan çukura düşerek ağır yaralanmış kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetmişti. 

Kazada ihmal olduğunu ileri süren Malatya Kuryeler Derneği üyeleri kazaya dikkat çekmek için bir araya geldikleri Kanyon caddesinde korna çalarak bir süre ilerledikten Bünyamin Berker’in kaza geçirdiği noktaya giderek mum yaktı.

Berker’in kaldığı yurda da giden motokuryeler Berker’in arkadaşlarına baş sağlığı dileyerek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mlt44 (1 yıl önce)
    İnönü üniversitesinde tas kayıp, harap durumda... ne olacak bu üniversitenin hali, gerçekten üniversitenin haline üzülüyoruz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • tunç (1 yıl önce)
    Kazada vefat eden kurye için Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Bir araç sürücüsü olarak söylüyorum, motosiklet aynalardan çok belli olmuyor, bir anda beliriyor yanınızda. Ayrıca makas atan, ışıkta geçen, sadece bisikletler için yapılmış yolda giden, kaldırımda giden motosikletler var. Bunlara biraz daha dikkat ederlerse herkes için güvenli bir trafik olur. Kurallara uyanları ayrı tutuyorum alınmasınlar.
    %87
    %13
    Yanıtla