SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Tarlaya Uçtu:1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-07-16 01:45:22
Motosiklet Tarlaya Uçtu:1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde motosikletin tarlaya devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri hastanede öldü.

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen plakasız motosiklet, ilçenin Karşıyaka Mahallesi'nde tarlaya devrildi.

Kazada, motosiklette bulunan Avni Alagöz, Arif Kurukafa ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esre Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Alagöz ile kimliği tespit edilemeyen kişi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Avni Alagöz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 MOTOSİKLET KAZASINDA 2 ÖLÜ DAHA..

Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Sivas - Malatya karayolu, Gürün ilçesi Konakpınar mevkisinde meydana geldi. Samsun’dan yola çıkıp motosikletleri ile Malatya istikametine giden üç arkadaştan, esnaf olduğu öğrenilen Sedat Kürek, kullandığı 58 APY 80 plakalı motosikletinin hakimiyeti kaybederek şarampole uçtu. Kalbi duran Kürek, Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada kalbi yeniden çalıştırılarak Sivas’a sevk edilirken yeniden kalbi durdu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sivas’ın Ulaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.  Kaza, Sivas-Malatya karayolu Ulaş ilçesi geçişinde meydana geldi. Sivas istikametine gitmekte olan T.A. yönetimindeki 58 TC 177 plakalı hafif ticari araç, önce yol kenarındaki S.A yönetimindeki 44 NV 450 plakalı tıra, ardından ise A.A yönetimindeki 21 VF 149 plakalı traktöre çarparak takla attı. Sürücü ağır yaralanırken, eşi Zekiye Avşar ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız