SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletli Polis Ekibi Kaza Yaptı, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-07-18 20:57:27
Motosikletli Polis Ekibi Kaza Yaptı, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seyir halinde olan motorize polis ekibi, yayaya çarpmamak için manevra yaptığı esnada kaza yaptı. Kazada 2 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinden meydana gelen kazada, bir ihbarı değerlendirmek üzere olay yerine seyir halinde olan motorize polis ekibi aniden önlerine çıkan bir yayaya çarpmamak için manevra yaptığı esnada karşı yönden gelen bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motorize ekipler yola savrulurken, kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Yaralı polis memurları ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya karışan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğunun öğrenildiği olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyali (4 yıl önce)
    Akpinar ve kislada maalesef cok yogun park var.Acil durumlarda ambulans ve polis ekipleri ters seritlere girmek zorunda kaliyorlar.Bir an once buralardaki yogunlugun azaltilmasi icin alternatif yollar düşünülmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (4 yıl önce)
    Düzensiz göçmen gibi yayalarımız yeşil yanarken Geçmeye çalışan bi millet
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Malatyada araçlar için kırmızı yandığında yayalar karşıdan karşıya geçiyor, araçlar için yeşil yandığında da yayalar karşıdan karşıya geçiyor. Yaya geçidi olmayan yerde de geçiyor, olan yerde de. Araçla seyir halinde iken de yol vermemizi beklemiyor yola atlıyorlar yol vermeye mecburmuşuz gibi. Bilinç bilinç ne yaparsan yap bilinçsiz ise insanlar önüne geçemezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    bizim yayalar yaya üstünlüğünü tam anlamış değil yolun her yerinde yaya geçiş üstünlüğü var zannediyor yayanın geçiş üstünlüğü kontrolsüz yaya geçidinde var bunu tam anlatamadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (4 yıl önce)
    değerli polislerimize geçmiş oldun bir şahisa çarpmamak için hayatlarıni gözlerıni kıŕpmadan tehlikeye atan polisimize çok çok çok çok geçmiş olsun diyorum. Tüm insanlarada yolda geçerken özelikle yaya geçitlerde geçmeleri ışiklara yayada surucude dikkat etmelidirler üst geçit kullanmalari çok önemlidir lutfen trafik kuralara uyalim başkalarin yaşami için sizlerin yaşamaniz için DIKKAT DIKKAT DIKKAT
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya'da millet caddenin ortasında hop diye yola atlıyor maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun, önemli birşeyleri yoktur umarım sorumsuz yayalar yüzünden sırf polis ekipleri değil diğer vatandaşlarıda tehlikeye atıyorlar, şehir merkezinde yayalara da kırmızı ışıklarda ve yaya geçitleri dışındaki alanlarda kurallara uymaları için sıkı denetim yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla