SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB Şubesi Kuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:29:39
MTTB Şubesi Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Türk Talebe Birliği ( MTTB) Malatya Şubesi’nin kurulduğu bildirildi. 
 
20 yılı aşkın süre önce faaliyette olan ancak daha sonra kapatılan MTTB’nin Malatya Şubesi’nin kurulduğunu söyleyen şube başkanı Mücahit Balin, MTTB Malatya Şubesi yönetiminde, Enis Aydoğan, Mehmet Kundaktepe, Murat Yaşar ve Yasin Demez’in de bulunduğunu ifade etti. MTTB Malatya Şubesi’nin açılışının önümüzdeki günlerde törenle yapılacağı kaydedildi.
 
"SESSİZ KALINMAMALI.."
Bu arada Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) üyeleri, Myanmar'da Müslümanlara karşı yapılan saldırılara karşı sessiz kalınmamasını istedi. 
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan basın açıklamasında konuşan MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, "Bugün Suriye, Irak ve Filistin dünyanın gündemini meşgul edebiliyorsa, Arakan'da dünyanın vicdanını sızlatmalı ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bu konuda üzerine düşeni yapmalıdır. Myanmar hükümeti de üzerine düşeni yapmalı, orada insanların diri diri yakılmasına müsaade edilmemelidir. İnsanım diyen her kişinin Arakan için yüreği sızlamalıdır. Müslümanın bir tek kılına halel gelmesin, ezilen bir tek insan kalmasın ve hatta incitilen bir tek hayvan dahi olsa imanımız, inancımız buna razı olmaz deyip gayrete gelerek, insanlık davasında kolları sıvamalıyız. Biz Milli Türk Talebe Birliği olarak, bu katliam karşısında yüreğimiz sızlıyor ve bir heyet oluşturarak, Arakan'daki katliamı dünya kamuoyuna duyurmak için oraya gidip bütün imkanları seferber edeceğiz ve orada katledilen kardeşlerimizin yanında gerekirse onlarla birlikte mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız