SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Adaylığından Çekildi

Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Adaylığından Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyi düşündüğü yönünde iddialar ortaya atılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, canlı yayında açıklama yaptı. İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin partisinden 11 kurmayıyla yaptığı toplantı sonrası, “çekilme” fikriyle ilgili “Düşünelim” dediği iddia edilmişti.

Siyaset arenasını hareketlendiren iddia sonrası Muharrem İnce, kameraların karşısına geçti.

’45 YILDA BÖYLESİNİ GÖRMEDİM’

Muharrem İnce şunları söyledi:

“*40 yılın üzerinde siyasette hizmet ettim. Bu son 45 günde gördüklerimi son 45 yılda görmedim. Sahte dekontlar sahte videolar. İsrailli bir porno sitesinden alıyor benim fotoğrafımı koyuyor üstüne. Bunları da FETÖ’cüler yapıyor.

* Hiçbir emniyet mensubu, hiç bir savcı bunu soruşturma yapmıyor. Hiç bir gazeteci de bunu yazmıyor. Yazan da FETÖ’cülere hizmet eder gibi yazıyor. ‘Özel hayatın gizliliği’ diyor. Bu özel hayat değil iftira. Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır.”

ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM

* Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa bana saldırıyor. Hergün dövüştüm bunlarla. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Memleket Partisi Türkiye için önemlidir. Mutlaka o mecliste olmalıyız. Atatürkçüler o mecliste olmalıdır. Türkiye’nin sigortası Memleket Partisi’dir. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum.

* “O Saray’dan para aldı, görevini yapıyor çekilemez” diyenlere, o alçaklığı yapanlara sesleniyorum diyorum ki; Benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, olmayan ciplerden, bu iftiralardan korktuğum yok. 45 gündür bunlarla savaşıyorum.

* Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye’ye üçüncü bir seçenek önerdim. “Ne cumhur ne millet tek yol memleket” dedim. “Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan” dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık.

* Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiç bir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum. cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.”

AA- sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (11 ay önce)
    Kılıçdaroğlu ve ekibinin başka bir adaya tahammülü yok, bunların demokrasi anlayışı hikaye. Chp dış güçlerin emrinde. Bugün chp diyenler, chp iktidarında adam yerine mi konacak, asla. Ülke kaynaklarının yüzde seksenini sömürücüler silip süpürüp götürecekler, kalan yüzde yirmi için de birbirlerini yiyecekler. Tek adam rejimi dedikleri Tayyip erdoğan rejimi, altmış milyonun rejimi. Her bir seçmeni bir Tayyip ERdoğan. Ölmek yok yola devam.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)
    Kızlarımız baş örtüsü takar apl li denir dekolte giyen kızımız chp li derler iktidar için eleştiri yaparsın jyi p veya chp limisin abd nin kölesi dersin akp veya a haber ci olursun böyle düşünen kuş beyinlerin inanki ne chp ne de akp hayır gelmez vatana hayrı olmaz gözleri beyinleri kör olmuş 1980 öncesi gibi partisiz olunmaz sanıyorlar seçimden sonra siyasiler meclisde beraber olurlar ama halk düşman kalır küs kalır hiç tanımadığı birini küstahca incitir siyaset böyle değil bu değil böyle olanlar zararlı bir virüste farklı değiler
    %88
    %12
    Yanıtla
  • misafir (11 ay önce)
    yorumlara bakınca ince kahraman gibi anlatılıyor oy oranı her geçen gün gerileyip 2 lere kadar düşmesi kendi parti tabanında toplu halde istifalar siyasi hayatının bitişini geçte olsa anlaması istifayı getirdi özetlersek oy oranı 5 leri bulsa idi şantaja devam merak eden geçmişi kurcalasın chp ye deniz baykaldan sonra en fazla zararı dokunan zat o kendi kıçını kurtarma derdinde şu an
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)misafir isimli kullanıcı yorumuna
    Gördün mü kahraman kimmiş? İnce en başından beri haklıymış, şimdi gidin kemal beye hesap sorun. Şöyle kritik bir seçimi her şey muhalefet tarafında iken kaybedenden hesap sorulur abi. Biz sonuna kadar İnceciyiz doğruya doğrudur yiğidi öldür hakkını ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (11 ay önce)
    Birinin aday olması anayasaya aykırı, birine de aday olma diye bir senedir yalvardilar ama gelin görünki çekilen İnce.. vay arkadaş ülkede demokrasi bitmiş. Biz bu akılla çok yaşamayız
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Feridun Dalmac (11 ay önce)
    Seni kaybettik ama meclisi kaybetmeyecegiz. Yeniden refah iptal oyum Memleket Partisine
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Erol (11 ay önce)
    O zaman oylarımız artık Sinan Oğanin
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Şinasi (11 ay önce)
    Allah yolunu açık etsin sen elinden geleni yaptın başkanım
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ercan (11 ay önce)
    Keşke böyle olmasaydı, adamın bir yanlışı yoktu.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kadir (11 ay önce)
    Adama yazık ettiler. Doğruyu söyleyen hakkı savunan tek adaydı onu da linçle baskıyla bu hale getirdiler. Bu seçmenin aklı nerede acaba
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)
    Abd baktı olmuyor oyununu oynadı chp iyi parti hdp öbürlerini saymama gerek yok 2000 öncesi CHP özledik ATATÜRKÜN İSMET paşanın ECEVITIN partisini özledik arar olduk sakın ha chp diye bunlara oy vermeyin çok çok üzülürüz
    %27
    %73
    Yanıtla
  • sebep neden ...ülkeye hak hukuk adalet diyenden neden korkuyorsun ...Kİ deprem gibi bir acıyı yaşadığın bu şehirde günlerce devletin gücünügöremediğin çadırı dahi para ile satan bir siyasi kirliliği, bu denli savunmam normalmi ...arkadaş ülke hepimizin iyi şeyler olunca hepimiz kazanacağız ..başkalarının ağzından konuşmak yazmak yerine, kendin ol gerçeklerle yüzleş bilgilen
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Saçmalamayın be artık. Kimin ameriganci olduğu ortada. Aklınız fikriniz a maber izlemekten ne hale gelmiş.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bünyamin (11 ay önce)
    Bütün arzumuz isteğimizin ülkemizde genciyle,yaşlısıyla,çocuğuyla huzur içinde , refah içinde yaşamak. Allahın izni ile bu tek adam rejiminden kurtulacağız.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bünyamin (11 ay önce)
    Allahın izni ile bu dikta düzeninden kurtulacak inşaallah bu güzelim ülkemiz, bütün arzumuz güzel günler görmek dostça kardeşçe huzur içinde yaşamak.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Fikret (11 ay önce)
    Hani Tayyip Erdoğan diktatördü hani özgürlük yoktu gelince hem özgürlüğü hemde demokrasiyi getireceklerdi hepsi hikaye olduğunu görmüş olduk
    %54
    %46
    Yanıtla
  • içmeye erken saattemi başladın ...ne anlatıyorsun daha doürusu ne saçmalıyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Valla kimin içtiği belli oluyor yazdıklarımı anlayamayacak kadar ayık değilsen bi daha oku olmadı bi daha oku sonra Muharrem incenin söylediklerini oku hala anlamıyorsan yapacak bişey yok doktora git bence
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyali444 (11 ay önce)
    Doğru olanı yaptı keşke daha önceden çekilse Halil İbrahim sofrasında olsaydı. İnşallah ilk turda kemal Kılıçdaroğlu kazanacak ülkeye huzur, refah , mutluluk gelecek. Allah'ım dan niyazimdir.
    %64
    %36
    Yanıtla