SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan MYB'ye Destek

0
Güncellendi - 2018-11-22 18:02:14
Muhtarlardan MYB'ye Destek
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün organizasyonuyla Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grupta şampiyonluk mücadele veren Yeşilyurt Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden mahalle muhtarları, teknik ekip ile futbolculara Sarkışla Belediyespor maçı için başarılar dilediler.

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerinin de yer aldıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, “Hafta sonu grubumuzun lideri Sarkışla Belediyespor ile oynayacağımız zorlu karşılaşma öncesinde takıma moral desteğinde bulunan mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın ciddi destekleri sayesinde bu yıl şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz, hafta sonundaki maç öncesinde takımımızda moraller yüksek. Belirlenen hedefe ulaşmak içinde bu tür moral destekleri önemlidir. Böylesine güzel bir buluşmayı gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Salmaz Şahbaz ise, “Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadele veren takımımızın her zaman yanındayız, mahalle muhtarları olarak ta elimizden gelen desteği vereceğiz. Kulüp Yönetimine, teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimize oynayacakları tüm maçlar için başarılar dilerim” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren’de, Yeşilyurt Belediyespor’un bu sene hedefe ulaşacağına yürekten inandıklarını ifade ederken “ Başta hafta sonunda oynanacak olan Sarkışla Belediyespor maçı olmak üzere kalan maçlarda üstün başarılar dilerim. İnşallah bu sene 3.Lige çıkacağız, takımımıza güveniyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ KENTİMİZE İKİNCİ PROFESYONEL TAKIM KAZANDIRMAK”

Mahalle muhtarlarına yaptıkları moral ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Palancı ise, “ Yeşilyurt, çok büyük bir ailedir, hepimizde bu ailenin parçalarıyız. Bugün ki birlik, beraberlik ve kenetlenme görüntüsü bu ailenin ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Yeşilyurt Belediyespor sadece Yeşilyurt’u değil tüm Malatya’yı temsil etmektedir. Bizim bir hedefimiz var o da; şampiyon olup Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmaktır.Bu hedefe ulaştığımız takdirde hem Malatya’lı hem de bölgemizdeki yetenekli sporcuların önü daha fazla açılacaktır.Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmak adına çok yoğun çalışıyoruz. Hafta sonu grup lideri Sarkışla Belediyespor ile çok zorlu bir maça çıkacağız, bu maç öncesinde moral ziyaretinde bulunan tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Mahalle muhtarları, teknik ekip ile futbolculara baklava ikram ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız