SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mungan Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski yöneticisi ve televizyon programcısı Cebrail Mungan'ın kardeşi Abdulvahap Mungan gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Abdulvahap Mungan, şehir mezarlığında cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Cenaze törenine; Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yarımcısı Ertan Mumcu, Malatyaspor kulüp eski başkanları Hikmet Tanrıverdi ile Haşim Karadağ, Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, sanatçı İzzet Yıldızhan, Malatyaspor eski yöneticisi ve televizyon programcısı Cebrail Mungan'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Malatya spor camiası ve Yeni Malatya Sporlu yöneticiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşi, Abdulvahap Mungan'ın tabutuna sarılarak, son vedasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız