SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müzisyen Cinayetinin Zanlılarından Biri Malatya Doğumlu Müfettiş!

Müzisyen Cinayetinin Zanlılarından Biri Malatya Doğumlu Müfettiş!
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da uğradığı saldırıda boynundan ağır yaralanan ve hastanede ölen müzisyen Onur Şener cinayeti ile ilgili  2'si kadın 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan ikisi müfettiş, biri de mühendis olan 3 şüpheli tutuklandı, 2 kadın ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan ve Çalışma Müfettişi olduğu bildirilen şüphelilerden birinin Malatya doğumlu olduğu öğrenildi. Tutuklananlardan 2'si, müzisyene Malatya doğumlu olan İlker K.'nın bardakla vurarak yaraladığını öne sürdüler.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana gelen olayda, mekanda bulunan ve bir grup, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine şahıslar, mekan kapanışı kırdıkları cam şişeleriyle müzisyen Şener'e saldırdı. Cam kırığı ile boğazı kesilen 45 yaşındaki Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER MÜFETTİŞ VE MÜHENDİS!
Haluk Levent de ölüm haberinin ardından Onur Şener'in görüntülerini paylaşarak üzüntüsünü aktardı. Levent paylaşımında, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." dedi.

Haluk Levent daha sonraki paylaşımlarında, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” dedi.

Şüphelilerin isimlerini de açıklayan Levent, “Ali G. çalışma bakanlığı bürokrat İlker K. çalışma bakanlığı müfettiş Semih S. TAİ’de mühendis” ifadelerini kullandı.

BİRİ MALATYA DOĞUMLU..
Gazeteci Erk Acarer sosyal medya hesabından tutuklanan 3 şüphelinin kimliklerini ve polisteki suç kayıtlarını paylaştı.

Acarer'in paylaşımına göre, cinayet şüphelileri ile ilgili bilgiler şöyle:

-Ali G. 1986 Ankara. Çalışma Bakanlığı’nda iş müfettişi
-Semih S., 1986 Ankara. Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Şirketi'nde (TAI) elektrik mühendisi.1 taksirli yaralama.
-İlker K., 1987 Malatya, 2 suç kaydı var. Çalışma Bakanlığı, İstanbul grubu iş müfettişi.

İLK İFADELER ORTAYA ÇIKTI
Emniyet güçleri cinayet sonrası soruşturma başlattı.  İlker K., Ali G., Semih S. ile birlikte eğlendikleri Jale E. ve Gözde G. isimli iki kadın gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Ankara Adliyesine getirilen şüpheliler, ALİ G, Semih S., İlker K, Jale E. ve Gözde G., soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI 
İfadesi alınan şüpheli İlker K., maktule bira bardağı fırlattığını ancak sonrasını hatırlamadığını belirterek şunları söyledi:

"Maktul üzerime gelirken 'bize doğru gelme' diye seslendim. Ben bira bardağını fırlattım ancak denk gelip gelmediğini hatırlamıyorum.

Benim elimde bira bardağının sapı kaldı. Birlikte yere yuvarlanınca bir kere yumruk salladım ancak denk geldi mi bilmiyorum. Bir kadın bana saldırıyordu. Ona vurmak istemediğim için tutmaya çalıştım. Benim arkam dönük olduğu için arkadaşlarımın ne yaşadığını bilmiyorum. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum."

"AYIRMAYA ÇALIŞTIM"
Semih S., yaşanan arbedeyi ayırmaya çalıştığını ifade ederek, "Ben İlker ile maktul Onur'u ayırmaya çalıştım. Ben Onur'a vurmadım, ayırmaya çalıştım. Elimin kesildiğini çok sonradan anladım. Onur beni itince yolun ortasına doğru düştüm. İlker elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur'un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum" dedi.

"BİZE SALDIRDI"
Ali G ise. savunmasında şu ifadeleri kullandı:

"Solist Onur gelirken arbede oldu, bize saldırmaya geliyordu. Hatta bize saldırdı. O sırada itiş kakış oldu. Ben kaldırımdan düştüm. Ondan sonra da yerden kalkamadım. İlker elindeki bira bardağını Onur'un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum."

Şüphelilerden Ali G., Semih S. ve İlker K. tutuklanırken, Jale E. ve Gözde G. adlı kadınlar adli kontrolle serbest bırakıldılar.

malatyahaber.com- odatv4.com- sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ahmet (1 yıl önce)
    Yazık güzel ülkeme
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı (1 yıl önce)
    Heryerden firavunlardan nemrutlardan geçilmez oldu Bi masa sahibi olan arkasında siyasi Bi gölgesi olan azrailim diye sokakta geziyor firavuna bir sinek yetti ey gafiller yukarıda Allah var Allah
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    vicdansız, ahlaksız adam inşallah ömür boyu çürürsün bir de müfettiş olacak bu tipleri nasıl böyle sorumluğu olan makamlara getirirler çok yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pandemi (1 yıl önce)
    Belli ki torpille işe girmişler....inşallah onları müfettiş yapanlarda sorgulanir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Polat (1 yıl önce)
    Bira bardağını fırlattın sapı elinde kaldı öyle mi? Bu yalanı da ben neresinden tutsam elimde kalıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhittin (1 yıl önce)
    Fukara bir adami sabika kaydi olmadan belediyeye cayci yapmayanlar sabika , suc kaydi olan adami devlet memuru yapmislar. Hangi liyakat?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    malatyanın yüz karası .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • koray (1 yıl önce)
    Eğitimli diyebileceğimiz insanların bile şişe kırıklarıyla, istediğim şarkıyı istediğim gibi söylemedi diye başka birine öldürme amaçlı saldırması konusu katilin nereli olduğundan daha çok irdelenmesi gereken konudur. Bu olay toplumdaki yozlaşmanın sadece 1 örneğidir. Eğitim, liyakat, hak, adalet, saygı, dürüstlük, ahlak gibi insana ve topluma değer katan olguların yerle bir edilmesinin, değersizleştirilmesinin ve hatta daha ötesi aksini yapanın ödüllendirilmesinin sonuçlarıdır bunlar. Devlet kurumlarında sabıkası bulunan kişilerin nasıl kadroya alındığı da ayrıca araştırılmalıdır. iki yavruyu babasız bırakan bu tipler yaşadıkları sürece gün yüzü görmesinler.
    %100
    %0
    Yanıtla