SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, 52 Orduspor'u Mağlup Etmeyi Başardı

MYB, 52 Orduspor'u Mağlup Etmeyi Başardı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında 52 Orduspor’u 2-1 mağlup etti ve kritik bir galibiyet aldı.  

Grup’ta ikinci yarıyı sıkıntılı geçiren ve küme düşme hattının içerisine kadar gerileyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 34.haftada sahasında 52 Orduspor’u konuk etti.  

Ligin 32.haftasında Malatya’da Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada, ‘taraftarlarının neden olduğu saha olayları’ nedeniyle seyircisiz oynanan maça hızlı başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 4.dakikada Alpay Aldemir’in ortasında Sinan Morgil’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Turuncu yeşilliler, 45+4.dakikada Muharrem Efe’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.  

52 Orduspor, 84.dakikada penaltı atışı kazandı. Şükrü’nün kullandığı penaltı atışını kaleci Ogün kurtarırken, dönen topu Batuhan Aktaş ağlara gönderdi ve skor 2-1’e geldi.  

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı Yeşilyurt Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.  

Stat: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

Hakemler: Mehmet Çağatay Lakot, Berkay Salman, Ömer Akman, 4.hakem Yunus Emre Çakar

Yeşilyurt Belediyespor: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir (Dk.68 Hamza Alper), 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.90 Alperen Arslan), 44.Erhan Gözetlik, 21.Selim Dedekoç, 22.Salih Sarıkaya, 29.Caner Yılmaz, 54.Muharrem Efe, 55.Burçin Yüksel, 66.Mehmet Atik (Dk.45+1 Burak Evren) 
Yedekler: 25.Muhammed Enes Salik, 4.Furgan Polat, 9.Hasan Ahmet Sarı, 11.Avni Kürşat Özmen, 13.Alperen Arslan, 30.Burak Evren, 88.Hamza Alper 
Teknik Sorumlu: Yusuf Tokaç

52 Orduspor: 48.Berat Çelebi, 2.Taner Kahrıman, 3.Sinan Morgil, 5.Emre Tosun, 8.Sergen İlhan (Dk.71 İzlem Anıl Balakkız), 10.Özgen Erdem (Dk.64 Adem Bekir Ataş), 17.Şükrü Kaan Kılıçaslan, 27.Mikail Albayrak (Dk.78 Batuhan Aktaş), 55.Gökhan Özer (Dk.65 Muzaffer Kahrıman), 61.Rasimcan Değirmenci, 94.Güney Tutcuoğlu (Dk.71 Gökhan Berkay Yıldız) 
Yedekler: 25.Bahattin Tuğrul Aygün, 6.İzlem Anıl Balakkız, 7.Muzaffer Kahrıman, 20.Adem Bekir Ataş, 14.Gökhan Berkay Yıldız, 72.Talha Özler, 88.Batuhan Aktaş 
Teknik Sorumlu: Hasan Erkin Şimşir

Goller: Dk.4 Sinan Morgil (kendi kalesine), Dk.45+4 Muharrem Efe (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Batuhan Aktaş (52 Orduspor)  

Sarı Kartlar: Erhan Gözetlik, Salih Sarıkaya, Burak Evren (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Sinan Morgil (52 Orduspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan Basri (2 yıl önce)
    Malatya futbolunun küme düştüğü dönemde, Muzaffer Çelik ve Serkan çınarın 10 milyon para harcayarak ligden düşürdüğü takımı yeni ekip ligde tutarsa büyük başarı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ne kadar mutlu olduk ayağınıza sağlık teşekkürler devamını bekliyoruz yeterki mücadele devamı kendiliğinden gelir
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Adil gevrek istifa etti galibiyet geldi.
    %50
    %50
    Yanıtla