SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Adım Adım Zirveye Yürüyor

0
Güncellendi - 2021-02-12 08:36:50
MYB, Adım Adım Zirveye Yürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 18.haftada deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 2-1 mağlup eden ve puanını 35’e yükselten Malatya Yeşilyurt Belediyespor, adım adım zirveye doğru ilerliyor.

Ligin 11.haftasında sahasında İzmir ekibi Bucaspor 1928 takımına 1-0 mağlup olduktan sonra oynadığı 7 karşılaşmayı kazanan ve 21 puan toplayan Yeşilyurt Belediyespor, 18 hafta sonunda hanesine 35 puan yazdırdı.

Grubun lideri Diyarbekirspor (40) ile arasındaki puan farkını 5’e, ikinci sıradaki Bucaspor 1928 takımıyla ise (38) 3’e düşüren turuncu yeşilliler, emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 18.hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Manisaspor: 0-0 

Payasspor-Çankaya Futbol Kulübü: 0-0 

Ofspor-Artvin Hopaspor: 0-2 

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Kızılcabölükspor: 1-2 

Belediye Derincespor-Bucaspor 1928: 1-1 

Fatsa Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-2 

Antalya Kemerspor-Nevşehir Belediyespor: 1-0 

Diyarbekirspor-1877 Alemdağspor: 1-0 

Grup’ta 18.hafta sonunda 40 puan toplayan Diyarbekirspor zirvede yer aldı. 38 puanlı Bucaspor 1928 haftayı ikinci sırada tamamladı. Üst üste aldığı galibiyetlerle birlikte iyi bir çıkış yakalayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 35 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 31 puanlı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor dördüncü, 29 puanlı Ofspor beşinci, 28 puanlı Belediye Derincespor ise altıncı sırada yer alıyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 19.hafta karşılaşmaları 17 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

12.00 Manisaspor-Payasspor 

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-Fatsa Belediyespor 

13.00 Bucaspor 1928-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor 

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor 

13.00 1877 Alemdağspor-Belediye Derincespor 

13.00 Artvin Hopaspor-Diyarbekirspor 

13.00 Nevşehir Belediyespor-Ofspor 

13.00 Kızılcabölükspor-Antalya Kemerspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Levent (3 yıl önce)
    Nihat hocanın 500 maç tecrübesi var şampiyonluk tecrübesi var. Tecrübeyse tecrübe başarıysa başarı. Yeni malatyanın başında görmek isteriz. Onu ve Emre gemiciyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (3 yıl önce)Levent isimli kullanıcı yorumuna
    Morinho oldu hemen adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (3 yıl önce)
    Takım aynı takım sadece teknik adam değişikliği takımı farklı bir noktaya getirdi. Demek ki Hamza Hamzaoğlu giderse yeni malatya da böyle bir seviye yakalayacak. Çünkü takım kötü değil ama iyiler yedek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Helal olsun hepinize, Nihat hocanın eli değdiği nasıl da belli oluyor ama ???
    0
    0
    Yanıtla