SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Galibiyet Serisi Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 27.haftada konuk edeceği Halide Edip Adıvarspor’u yenerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Grup’ta 26.haftada deplasmanda İstanbul temsilcisi Modafen’i 1-0 mağlup ederek, moral depolayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 27.haftada 8 Mart Pazar günü 14.00’da sahasında bir başka İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek.

Modafen deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 25’e çıkarak ve 18.sıradan 17.sıraya yükselen turuncu yeşilliler, sahasında Halide Edip Adıvarspor’u da mağlup ederek, bir galibiyet serisi yakalamak ve kırmızı hattan uzaklaşmak istiyor.

8 Mart Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Mikail Cihangir yönetecek. Cihangir’in yardımcılıklarını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Mithat Levent ile Diyarbakır Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Emre Demirel yapacak. Mücadelede, Şanlıurfa Bölgesi Bölgesel Hakemi Yusuf Adnan Kendirciler ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

TURUNCU YEŞİLLİLER KADINLAR GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde oynanacak olmasından dolayı stada gelecek olan kadın taraftarları unutmadı.

Turuncu yeşilli yönetim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde oynanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Halide Edip Adıvarspor maçında tüm kadın taraftarlara şal hediye edecek. Bunun yanı sıra kadın taraftarlar mücadeleyi ücretsiz izleyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız