SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB, Sahasında Diyarbekir'e Boyun Eğdi

0
Güncellendi - 2020-11-01 17:58:50
MYB, Sahasında Diyarbekir'e Boyun Eğdi
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Diyarbekirspor’a 1-0 mağlup oldu.

Mücadelenin ilk yarısı, Diyarbekirspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Diyarbekirspor’un golünü 41.dakikada Okan Dernek kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Malatya Yeşilyurt Belediyespor istediği golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşilyurt Belediyespor’da 66.dakikada Halil Çelik penaltı vuruşundan yararlanamadı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Fevzi Erdem Akbaş, Okan Akbal, Ozan Bekar, 4.hakem Ertuğrul Yolcu

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 25.Mustafa Gürbüz, 80.Sıddık Çelik, 33.İlker Günaslan, 14.Gökhan Payal, 61.Mücahit Çakır, 8.Fatih Ergen, 16.İzlem Anıl Balakkız, 70.Halil Çelik (Dk.78-29.Cihad Ateş), 4.Yasin Elmas (Dk.84-3.Hakan Esa), 11.Akın Akman, 10.Emre Gemici (Dk.58-7.Talha Aydemir)

YEDEKLER: 69.İsmail Cengiz, 44.Erhan Gözetlik, 3.Hakan Esa, 7.Talha Aydemir, 32.Berkehan Biçer, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 29.Cihad Ateş

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

DİYARBEKİRSPOR: 1.Salih Şenbaş, 36.Ferhat Çoban, 55.Ethem Ercan Pülgir, 19.Reşo Akın, 67.Murathan Buruş (Dk.68-37.Fatih Cin), 22.İbrahim Has, 53.Maksut Birben, 21.Okan Dernek (Dk.86-6.Enes Keskin), 93.Ömer Faruk Ermeç, 14.Emir Can Sayar, 99.Mehmet Fuat Gölbaşı (Dk.76-10.Alpay Cin)

YEDEKLER: 13.Süleyman Enes Özer, 20.Mustafa Pınar, 30.Onur Okan, 37.Fatih Cin, 10.Alpay Cin, 9.Muhammed Turantaylak, 6.Enes Keskin

TEKNİK SORUMLU: Şenol Demir

GOL: Dk.41 Okan Dernek (Diyarbekirspor)

SARI KARTLAR: Yasin Elmas, Akın Akman, Mücahit Çakır, İlker Günaslan (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), İbrahim Has, Süleyman Enes Özer, Ömer Faruk Ermeç, Enes Keskin, Alpay Cin (Diyarbekirspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyam (3 yıl önce)
    takımda sorunlar var 3 oyunncu kadro dışı bırakılmış ertvde söyledi neden bunları haber yapmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (3 yıl önce)
    Nihat balan ın yardimcilarini kim belirledi antrenor belgesi olmayan insanlar nasil oluyorda yardimci hoca oluyor nihat hoca neden kendi ekibini belirlemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Tahsin Yılmaz gibi adam’ı takımın başında tutmak lazımdı. Tahsin başkan geçen yıl o takımı küme hattından çıkardı. Malatya’nın emekleri boşa gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksic veli cakar (3 yıl önce)
    Hani nerde nihat balanın adamları her galibiyette burdalardi şimdi nereye kaçtılar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    O penaltıyı kaçıran futbolcu hakkında yaptırım uygulanması lazım. Bu Yeşilyurtsporun yönetimi sayın başkanı ve belediye başkanı görmüyor mu bu durumu hespa sorulması lazım. Böyle laubalilik olmaz. Yeşilyurt halkına hizmet vermek yerine bunlara para veriyorsunuz. Karşılığında adamın kaçırdığı penaltı akla zarar. Dalga geçmeyin Malatya insanıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    O kadar para harcandı deniliyor takım nerdeyse düşme hattında bu Malatya ne zaman adam olacak. Alt-yapı gibi takım kursalar ya ama nasıl para harcayacaklar devil mi
    0
    0
    Yanıtla