SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB'ye Etimesgut'tan Takviye

0
Güncellendi - 2020-09-01 03:31:48
MYB'ye Etimesgut'tan Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Yeni sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayacak olan turuncu yeşilliler, tecrübeli çalıştırıcı Alaattin Gülerce ile yola devam ederken, kadrosunu da oldukça güçlendirdi.

Yeni sezonda alternatifli bir kadroyla ligde mücadele etmek isteyen Malatya temsilcisi, bu kapsamda transfer çalışmalarına devam ediyor. Turuncu yeşilliler, Etimesgut Belediyespor forması giyen sol kanat oyuncusu Akın Akman ile anlaştı.

Daha önce Kemerspor 2003 ve Etimesgut Belediyespor’un formalarını giyen 27 yaşındaki oyuncunun 3.Lig ve 2.Lig tecrübeleri bulunuyor.

Kemerspor’da 94 karşılaşmada 14 gol kaydeden, Etimesgut Belediyespor’da ise 51 karşılaşmada 7 kez gol atma başarısı gösteren Akman, geçen sezon 2.Lig Kırmızı Grup’ta Etimesgut Belediyespor formasıyla 26 karşılaşmada bin 960 dakika görev yaptı ve 3 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız