SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'yi Eleyen Bucaspor 1928 2. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2021-05-25 20:10:08
MYB'yi Eleyen Bucaspor 1928 2. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig play-off yarı finalinde Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u eleyen Bucaspor 1928, final maçında Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştığı İskenderun Futbol Kulübü’nü penaltı atışlarında 3-2 mağlup ederek Misli.com 2. Lig’e yükseldi. Sarı-lacivertliler, Necmi Kadıoğlu Stadı’nda yapılan törenle kupasını aldı.

Misli.com 3. Lig play-off final maçında Bucaspor 1928, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldiği İskenderun Futbol Kulübü ile normal süresi 2-2 berabere tamamlanan müsabakada penaltılarda 3-2 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen taraf oldu. Müsabakanın tamamlanmasıyla büyük sevinç yaşayan Bucasporlu futbolcular, düzenlenen törende kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik’ten aldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, play-off çeyrek finalinde Ofspor'u eleyerek yarı finale kalmıştı. Bucaspor 1928'le eşleşen MYB, Malatya'daki ilk maçında rakibine 2-1 mağlup olmuş, İzmir'deki maç 0-0 bitince rakibi Bucaspor 1928 finale yükselmişti.

Diğer final maçında ise normal süresi 2-2 biten karşılaşmada rakibi Bursa Yıldırımspor'u penaltılarla 4-1 mağlup eden Isparta 32 Spor, 2. Lige yükselen diğer takım oldu.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Basri (2 yıl önce)
    Bu yıl izmirin yılı olarak tarihe geçecek, ptt,1 lig playof maçlarında yarı finale kalan Altay ve Altınordunun ardından 3 l'cü lig playofta şampiyon olup 2'ci lige çıkmaya hak kazanan Bucaspor oldu bu üç kulübüde canı yürekten kutluyor izmire hayırlı olsun diyorum. ŞAMPİYONLUK İZMİRE YAKIŞIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Her iki maçta alınan sonuç nihat bakana yazılır. Makarnadaki maçta 1. 0. Öndesin rakip 10 kişi ve yeniliyosun. İzmirdeki maçı inyernette izledim. Kolejli kızlar gibi top oynadı ne mücadele vardı nede oyun. Bence yeşilyurt buca maçlarında oynadığı oyunla 2.ligi hak etmedi
    0
    0
    Yanıtla