SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nail Değirmenci Anısına Basketbol Müsabakası Düzenlendi

Nail Değirmenci Anısına Basketbol Müsabakası Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2. Geleneksel Veteranlar Basketbol Müsabakası, merhum Nail Değirmenci anısına düzenlendi. Sporun emektar isimlerini bir araya getiren etkinlikte hem basketbol heyecanı hem de vefa duygusu bir arada yaşandı.

Malatya Merkez Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, Malatya basketboluna uzun yıllar emek vermiş, il temsilciliği, hakemlik ve eğitmenlik yaparak çok sayıda sporcu yetiştiren merhum Nail Değirmenci’nin hatırasına ithaf edildi. Etkinlik, Malatya basketbol camiasının yanı sıra Değirmenci ailesinin fertlerini de bir araya getirdi.

Merhum Nail Değirmenci’nin ailesi adına konuşan Nami Turan Değirmenci, "İlimizde uzun yıllar Basketbol İl Temsilciliği yapan, Malatya basketboluna büyük katkılar sunan merhum Nail Değirmenci anısına düzenlenen bu turnuvaya katılan değerli hakem, sporcu ve bizi yalnız bırakmayan tüm sevenlere teşekkür ederim. Böylesi ahde vefalı bir turnuva düzenleyerek hocamızı anma fırsatı sunan Basketbol İl Temsilciliğimize de şükranlarımızı sunuyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Turnuvaya, geçmişte basketbola hakemlik, teknik komiserlik ve gözlemcilik gibi görevlerle hizmet etmiş çok sayıda veteran sporcu ile spor kulüpleri katıldı. Nail Değirmenci’nin Malatya’da "Nail Baba" olarak tanındığı ve birçok gencin hayatına dokunduğu da vurgulandı.
Katılımcılar, etkinliğin sadece bir spor müsabakası değil, aynı zamanda bir vefa örneği olduğunu belirterek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğine teşekkür etti. Turnuva, centilmence geçen müsabakaların ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 saat önce)
    Nail DEĞİRMENCİ Hocama rahmet diliyorum, Malatyamızda basketbol sporuna çok büyük emekleri geçmiştir, Allah bin kere razı olsun ,Başta Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine tekrardan baş sağlığı ve sabırlar diliyorum,Nurlar içinde uyusun.
    0
    0
    Yanıtla