SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Hemşire 54 Kilo Eroinle Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

NARKOTİK POLİS YOLCU OTOBÜSÜNDE ELE GEÇİRDİĞİ EROİNLE İLGİLİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI.. Malatya'da Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 53 kilo 950 gram eroin ele geçirdi, gözaltına biri kadın iki şüpheli tutuklandı. Tutuklanan kadının bir üniversite hastanesinde hemşire olduğu öğrenildi.

Doğu illerinden batıya gitmekte olan bir yolcu otobüsünü, Elazığ- Malatya karayolu Kale ilçesi yakınlarında durduran Narkotik Polis, biri kadın iki yolcunun şüpheli hareketlerini fark etti. Bu kişilerin bagajdaki eşyaları arasında nane kutularının içerisine gizlenmiş olarak toplam 41 paket halinde 53 kilo 950 gram eroin bulundu.

Eroinle ilgili olarak, biri Malatya haricindeki bir ilin üniversite hastanesinde hemşire olduğu belirlenen kadın olmak üzere iki kişi gözaltına alındı.

Sorgularının tamamlanmasından sonra Malatya Adliyesi'ne sevk edilen iki şüpheli, mahkemece tutuklandı.

malatyahaber.com Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Z.A. (2 yıl önce)
    Mehmet Atmaca'ya helal olsun.Dürüst insanlara ihtiyacımız var.Nefsini yenip harama el uzatmayanlar malesef günümüzde çok az...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mehmet atmaca (2 yıl önce)
    Meraba.ben mehmet atmaca. . 15 eylül tarihinde 23:30 sıralarında istasyon kavşagı civarlarında cüzdan buldum. İçinde kimlik, kredi kartları ve nakit para vardı. 155 i aradım. Gelen ekibe teslim ettim. Bununla ilgili bir haber yapabilirseniz kayıp eden kişi sizin aracılığınız ile polise gidip alsın. Tesekkürler ve iyi calışmalar sitenizi sürekli takip ediyorum ve cok memnunum. İyiki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duyarlılığınız için teşekkürler Mehmet bey. Fakat bu bildirinizi iki gündür tüm sosyal medya mecraların da görüyorum içersin de kimlik var polis ekiplerimiz o vatandaşa zaten ulaşır yine de duyarlılığınız için tşkler.
    0
    0
    Yanıtla