SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Ne Kadar Zor Olduğunu İdrak Ediyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İpek Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Malatya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “İpek Caddemizdeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başladık. Kısa süre içerisinde asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak, caddemizi trafiğe açacağız. Çalışmalarımız neticesinde caddemizde daha kaliteli ve konforlu bir trafik akışı sağlanacak” dedi.

İpek Caddesi’nin tamamen yenilendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmasında, “İpek Caddesi’nin altyapısı tamamen yenilendi. TEDAŞ, Telekom, Doğalgaz ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının yenilenmesi gerekiyordu. AYKOME tarafından alınan kararlar sonrasında gerekli yenileme çalışmaları yapıldı. Ara sokaklar ise ilgili İlçe Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Ana caddemizde kaldırımlarımız MESTON tarafından yenilenmesinin ardından Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından da asfalt çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatay ve düşey trafik işaretleme çalışmalarının yapılmasının akabinde yolumuzu hizmete açmış olacağız. Çalışmalarımızın İpek Caddemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Işıklandırma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte caddemiz daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmet verecek. Bu çalışmaların yapılmasında emeği bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Valisi Hulusi Şahin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde geziyoruz. İki yıl kadar Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunduğumdan yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu ne kadar pahalı olduğunu ve de ne kadar zor olduğunu idrak ediyorum. Büyükşehir Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Rakamları duydum gerçekten dudak uçuklatıcı büyüklükte rakamlar var. Gerek kullanılan bitüm gerek BSK asfalt miktarı itibariyle gerçekten Türkiye’de birçok şehirde bu rakamlara ulaşılamaz. Bu büyük bir başarıdır. Bu caddemiz ve diğer bütün çalışmalar Malatya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ali (1 yıl önce)
    Evet çok güzel asfalt ve kaldırım yapıyorsunuz, elinize sağlık. Ama şu logar kapaklarını bir türlü asfalt seviyesine getiremiyorsunuz. Nasıl bir mühendislikse... Düm düz yolda çukurlara düşerek gidiyoruz. Tabi bu 10 yıldır yaptığınız yollarda var.. Sanırım asfalt şefliğinizde bi sorun var...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Allah aşkına sayın Başkan şu evliyaoğlu caddesine de bir bak kanalboyunun devamı böyle bir cadde olurmu bir bakın asfaltına
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eyüp (1 yıl önce)
    Çavuşoğlu ile sanayinin bağlantı yolu ne zaman yapilacak acaba? Nisan ayında diye CİMER den söylediniz, Temmuz oldu hala yapılmadı. Tabii çevreyolunun altını kim ne yapsın. Seçim de görüşürüz. Mehmet ÇINAR az da cevreyolunun altına yatırım yapın. Daha oy verirsem size ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Drejanlı (1 yıl önce)
    Allah için artık bi gözünüzü açında şu şehrin vitrini olan çevreyolunu görün çevre yolu Malatya'ya kara bir leke orası mahalle yolu değil ha çevre yolu diğer illere giden araçlarda oradan geçiyo ipek caddesinden geçmiyorlar zaten kaç metre yolki hangi konfordan bahsediyorsunuz en baba 200 metrede bitiyor ama çevre yolu öylemi artık gör şu yolun halini başkan arabalarımız cacık oldu yamayla falan olacak iş değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Belediye başkanının asli görevlerinden biri olan kaldırım asfalt işi için hergun boy boy resimlere gerek varmı? Ya bu zaten senin en ufak işin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaan (1 yıl önce)
    Allah aşkına o kadar büyük kaldırımı o mahalleye neden yaptınız yolu daralttınız yani tamam iyi güzel olmuş ama o kaldırımları neden büyülttünüz gereksiz bir hareket olmuş
    %89
    %11
    Yanıtla
  • isa (1 yıl önce)
    Çevreyolu tam bir rezalet. Biran önce yapılması gerekli. Malatyalılar için bir eziyet, Malatya için prestij kaybı. Buradan geçen birisi için biraz gelişmiş kasaba görüntüsü oluşturuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatadaş44 (1 yıl önce)
    Başkan Malatya çevreyolu ne zaman Asfaltlanacak Temmuz ayı geldi çattı. Sen hala sokak aralarını asfaltlamayla uğraşıyorsun. Yeter Artık Sıfır KM araçlarımızda ön düzen Amartisör VS hiç bir şey kalmadı...! ! !
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet Can (1 yıl önce)
    Merkezdeki büyük yatırımlar bölge insanlarını mutlu ediyor.. Emeği geçenlerin eline sağlık..
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Bizi güldürdünüz .Allah’ta sizi güldürsün inşAllah. Dar-ül Rifat kim demek merak ediyordum.
    %80
    %20
    Yanıtla