SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nijeryalı Golcü BYMS Gündeminde mi?

0
Güncellendi - 2020-04-30 05:36:33
Nijeryalı Golcü BYMS Gündeminde mi?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Yunanistan Ligi takımlarından Aris'in santraforu Brown Ideye'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği ve transfer için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bu sezon ikinci yarıda bir türlü istediği sonuçları alamayan ve hücumda sorun yaşayan sarı kırmızılılar, bir yandan koronavirüs sürecinde ligler ile ilgili verilecek kararı beklerken diğer yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor.

Koronavirüs nedeniyle liglerin süresiz olarak askıya alınmasının ardından sarı kırmızılı takımda yönetim süreçle ilgili verilecek kararı beklerken, listesinde yer alan isimlerle ilgili de harekete geçti.

Sarı kırmızılı takımın daha öncede ilgilendiği Nijeryalı yıldız Brown Ideye için nabız yokladığı öğrenildi. Malatya ekibi, daha önce teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Nijeryalı golcü için harekete geçmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Yönetimin, Yunan ekibi Aris ile sezon sonunda sözleşmesi tamamlanacak olan 32 yaşındaki golcü için yeniden harekete geçti. Sarı kırmızılı yönetimin güncel piyasa değeri 800 bin Euro olan golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu iddia edildi. 

Malaga, Tianjin Teda, West Bromwich, FC Sochaux, Neuchâtel Xamax, Olimpiakos Pire ve Dynamo Kyiv’in formalarını giyen Brown Ideye, bu sezon Aris formasıyla Yunanistan Ligi’nde 19 karşılaşmada bin 517 dakika görev alırken, 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Şuana kadar çıktığı 275 karşılaşmada 108 gol kaydedip, 30 asist yapan Nijeryalı golcü, en çok golü Dynamo Kyiv formasıyla kaydetti. Ukrayna ekibinde 107 maça çıkan Ideye, 45 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Olimpiakos formasıyla 65 karşılaşmada 28 gol, 10 asistlik bir performans ortaya koyan golcü oyuncu, Nijerya Milli Takımı’nda görev aldığı 27 karşılaşmada 6 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • İzmirli (4 yıl önce)
    Bu iş bilmez başkan ve yönetimin amacı gündemi değiştirmek. Yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve taraftar nerde, YETER ARTIK UYUMAYIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Cok komiksiniz adik gevrek ve ekibi size gülünmez çünkü o mevkiyi haketmiyorsunuz Malatya sizinle rezil oluyor her hareketiniz yanlış
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Güldürmeyin altlig yatırımımı yapıyor is bilmez futbol fakiri yönetim 70 trilyon borcu ne yapacaklarmış kulübün paraları nelere harcanmış açıklasınlar bilelim rahman bugra sı murat yıldırım sakıp aytaç ı yığithan vs e kime kac para veriliyor bilelim bir kulübü nasil zarar ettirir küme düşürülür desinler öğrenelim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    süper lig için düşünülüyorsa yaşı ve performans yetersiz 1.lig içinse düşünmek bile istemiyorum umut bulut yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Kulübün sahibi malatyalilardir bu köşeden kulübün kaç lira borcu var bilen varsa açıklasın yönetim neden şeffaf değil kardeşim çık açıkla bu kulübün ne kadar borcu var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (4 yıl önce)Efsane Malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Hergun acaba bugün ligler iptal oldu mu diye bakıyorum büyük bir ümitle malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Mevcut yönetim aslında mesaj veriyor.Takımın düşeceğini kendileri de bal gibi biliyor.Takımın iyi 2 yada 3 futbolcusuda muhtemelen lig biter bitmez satılır.Şimdiden hazırlık yapıyorlar ama taraftarın bu yönetimi artık istemediğini anlamak istemiyorlar herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (4 yıl önce)
    Yar saçların lüle lüle süper lig bize güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sevgili editör bilirim sağlam haberler yaparsınız yani mevcut spor medyası gibi değilsiniz ilkeli duruşunuzdan ve sağlam duruşunuzdan geri kalmayan tarafsızlığınızı her şeye rağmen yitirmemiş ender yerel medya kurumlarından birisiniz senelerden beri gördüm kadarıyla bu haber doğru mu ? Size bu saçma bilgileri kim veriyor daha ne olacağı belli değil yahu devamı halinde düşme olasılığı yüksek bir takımın böyle saçma şeylerle uğraşması basitlikten öte komik bir durumdur !! Yahu 3 sezondur ligdesin bırak lig bitmeden görüşmlere başlamayı sezon bittikten sonra bile neredeyse taraftar zorunla transfer yapan bir yönetimin şu hamleleri bile bitmişliğin göstergesidir.!
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    )))))))1. lig için mi
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    daha ligin ne olacağı belli değil. hadi onu geçtik ligde kalıp kalmayacağımız belli değil. ligde kalsak bile öncelikle başkan ve yönetimin değişmesi gerek. sonra transfere bakılır. artık taraftarın yönetime güveni yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Önce bir ligde kal mevcut oyuncuların alacaklarını ver sonra gelecek yılki transferleri düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (4 yıl önce)
    Hazırki futbolcuları satmasında gevrek, yenisinin gereği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Sanki ligde kalacagimiz garantiymis gibi bir de transfer dusunuyor begler gonderdiklerine bak getirdiklerine bak hocalara bak teknikdirektor coplugune adim adim zaten hikmet her gun felaket tellaligi yapiyor ortada takim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    ha şöyle daha önce olduğu gibi erkenden açıklayın da göztepe bizden önce imza attırsın. bizim talip olduklarımızın hepsini göztepe aldı. iş bitmeden açıklama yapmayın bi zahmet kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Geç geç yemiyoruz artik bende messiyi almayi düşünyom kim inansin Bu takim enkaz
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Önce bi ligde kalalımda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Seneye 1. Ligde faydalı olacaktır.Önümüzdeki sezonun hesabını şimdiden yaptığı için yönetimi kutluyorum zaten borcumuz da yok 3 ya da 4 tane de 1. Ligden mücadeleci futbolcu aldık mı, tekrar süperliğe döneriz.
    0
    0
    Yanıtla