SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Futbolcuyu Sergen Yalçın İstiyor

0
Güncellendi - 2020-01-03 17:24:07
O Futbolcuyu Sergen Yalçın İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın’ın Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Ekici’yi çok istediği ve bu transferin gerçekleşmesi için sarı kırmızılı yönetimin nabız yokladığı öğrenildi.

Süper Lig’de devre arası hazırlıklarına 5 Ocak’ta Antalya’da başlayacak olan Btcurk Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İlk olarak İstikbal Mobilya Kayserispor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Umut Bulut’u kadrosuna katan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe’nin on numara pozisyonunda oynayan futbolcusu Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Malaya ekibi, özellikle teknik direktör Sergen Yalçın’ın istediği Ekici için nabız yokladığı haber alındı.

İkinci yarı için kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Mehmet Ekici’yi kadrosuna katarak, üçüncü transferini gerçekleştirmek istiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kadir (4 yıl önce)
    Trabzon ve fenerin kapı önüne koydoğu topçuyu almanın anlamı yok.. frikik iyi kullanıyor diye de topçu alınmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Göktan töre gibi, transfer yapalım derken evdeki pirinçtende olacağız, gerek yok, zenci genç bir forvet oyuncusu lazım ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimoğlu (4 yıl önce)
    Fener amortismanı dolan oyuncuları kakalamaya yer ararken tuz alıp koşan yönetim bundan hayır geleceğini hiç sanmıyorum gözü yukarda olan futbolcu bizde oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Mehmet Ekici transferi bence çokta kötü olmaz. Aynen Umut Bulut gibi tecrübesinden faydalanacağımız biri olabilir sonuçta çok yaşlı değil iyi olur kanaatindeyim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    alper potuk ve oguzhan ozyakuptan gerisi bize pek yaramaz. mehmet ekici sakat. o da gokhan tore gibi gelecek 2 hafta oyna hop sakatlandi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Yazık olacak.elimizde ki culerme den de olacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    1 guilerme kaç ekici yapar sizce ama sergen onuda 3 guilerme yapar bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Çöp transfer boşuna gelir yetersiz sakat
    0
    0
    Yanıtla