SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Günkü Heyecan Var'

A- A+ PAYLAŞ

2009 Yerel Seçimleri için sandık başına giderek oyunu kullanan Belediye Başkanı Cemal Akın, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

29 Mart Pazar günü, saat 10.00 da Cengiz Topel İlköğretim Okulunda oyunu kullanan Belediye Başkanı Cemal Akın seçimlerin başta Malatya olmak üzere Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Akın, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerdeki heyecanı yaşadığını belirterek, “Asıl olan şehrimize hizmet edecek Belediye Başkanımızın inşallah bu seçimlerle başa gelmesidir. Malatya Halkı en isabetli kararı verecektir. Seçilecek Belediye Başkanına, Belediye Meclis Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Muhtar arkadaşlarıma Cenab-ı Hak’tan gayret ve güç vermesini diliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız