SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oda Işıklarıyla "Afrin" Yazdılar

0
Güncellendi - 2018-03-16 03:25:08
Oda Işıklarıyla
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler, Suriye'nin Afrin kentine yönelik devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için oda ışıklarıyla "Afrin" yazdı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Türkiye geneli yapılan desteğe Malatya'daki üniversite öğrencileri de katıldı.

İnönü Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler saatler 21.00'i gösterdiğinde KYK yurtlarında kaldıkları odaların ışığıyla Afrin kareogrofisi yaptı.

Malatya genelinde yer alan tüm KYK yurtlarında eş zamanlı yapılan ışıklı destek sırasında öğrenciler İstiklal Marşı okudu ve Zeytin Dalı Harekâtına destek sloganları attı.

(İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Selahattin Sarıoğlu (6 yıl önce)
    Muhteşem akıl.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Helal olsun. Gençlerin ellerinden öpüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kombi servisi (6 yıl önce)
    Helal olsun gençlere ! Ülkenin sizin gibi vatanına milletine bağlı gençlere ihtiyacı var , şüphesiz ki gençler geleceğimizin teminatı
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Adamsiniz Memleketime hoş geldiniz. Hayatınız boyu başarılar gençler. Helal ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Türkün zekası budur. Her yerde her zaman TÜRKİYE vardır. Rabbime hamd olsun bu ülkede olduğum için. Bu vatanın evladı olduğum için..
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    maşallah gençlerimize
    0
    0
    Yanıtla