SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Ödemeleri Döviz Değil TL Olarak Yaptık"

0
Güncellendi - 2016-12-09 21:36:12
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da futbolcuların ödemeleri TL olarak yapılırken, 'takımda maddi sorun var' söylentilerine de son nokta konulmuş oldu.

Yeni Malatyaspor’da 3 haftalık süreçte yaşanan puan kayıpları sonrası ‘takımda maddi sorun’ var, söylentilerine cevap geldi. Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbolcuların maaşlarının ödendiği kaydedildi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Yeni Malatyaspor olarak Türk Lirası kampanyasına destek amacıyla Yabancı Oyuncularımıza maaş ödemelerini döviz olarak değil TL olarak yaptık” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz, yabancı futbolcularımızın bu ay ki maaş ödemelerini ‘Türk Lirası’ kampanyasına destek amacıyla döviz olarak değil, TL olarak ödemiş bulunmaktadır” denildi.

FUTBOLCULARIN ÖDEMELERİ YAPILDI

Yeni Malatyaspor’da ligin son 3 haftasında yaşanan 8 puan kaybının ardından ‘takımda maddi sorun’ olduğu yönünde söylentiler çıkmıştı.

Sarı kırmızılılarda, iç sahada oynanacak olan Bandırmaspor maçı öncesi futbolcuların ödemeleri yapılırken, ‘takımda maddi sorun olmadığı’ belirtildi.

Ödemeleri yapmak için İstanbul’dan Malatya’ya gelen Kulüp Başkanı Adil Gevrek, futbolculara ödemelerini gününde ve eksiksiz olarak yaptıklarını ifade etti.

‘Maddi sıkıntı olduğu’ yönünde çıkan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Gevrek, “Futbolcularımıza ödemeleri Göztepe maçından sonra yapacağımızı söylemiştik. Göztepe maçı sonrası ödemelerimizi yaptık. Maddi sıkıntı olduğu yönünde çıkan söylentiler doğru değil. Futbolcularımıza ödemelerini zamanında ve eksiksiz olarak yaptık” dedi.

YABANCI OYUNCULARA ÖDEMELER TL ÜZERİNDEN YAPILDI

Gevrek, yabancı oyuncuların ödemelerinin döviz olarak değil, TL üzerinden yapıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası oyuncularla bir araya geldiklerini dile getiren Gevrek, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerinde kampanyaya destek olmak amacıyla yabancı oyuncularımızla bir araya geldik. Oyuncularımızın ödemelerini döviz üzerinden değil, TL olarak yaptık. Oyuncularımızda bu kampanyaya destek verdiler. Bundan sonrada kulüp ödemelerimizi TL üzerinden yapacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kalkan (7 yıl önce)
    sorun yoksa 8 puan kaybından sonra ödeme neden yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (7 yıl önce)
    demekki ödemeler vadesinde ödenmezse..takım bilerek kötü oynuyor.. sedat'a mba'ya erkan'a murat akçaya o kadar da laf attım halbuki..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Öncelikle Y.Malatyaspor'a başarılar dilerim. Y.Malatyasporun oyuncuları dolar mı alır, altın mı alır orasını Ben bilmem. Ama Asgari ücretle çalışan arkadaşım 1.300 TL alıyor. Yani ortalama 385 USD / 358 EUR / 10 gr. ALTIN hangisini seçersen ona denk geliyor. İster TL ister döviz, DEĞERİN YOK ARKADAŞIM ! AÇSIN AÇ !
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Ne fark etti baskan ayni parayi ödedin
    0
    0
    Yanıtla