SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğlu İntihar Etti, Engelli Anne 2 Saat Sonra Farketti

0
Güncellendi - 2018-07-31 03:32:26
Oğlu İntihar Etti, Engelli Anne 2 Saat Sonra Farketti
A- A+ PAYLAŞ

Paşaköşkü Mahallesi'ndeki bir sitede işitme ve yürüme engelli annesiyle birlikte kalan  şahıs, başına tabanca ile ateş ederek yaşamına son verdi. Olay, silah sesini duymayan yaşlı ve engelli annenin  oğlunu merak edip odasına gittiğinde cesediyle karşılaşması üzerine ortaya çıktı.

Olay, Pazar gecesi Paşaköşkü Mahallesi Paşaköşkü Caddesi'nde meydana geldi. Buradaki bir sitede oturan, işitme ve yürüme engelli yaşlı kadın, saat 23.00 sıralarında, evde olmasına rağmen bir süredir göremediği 60 yaşındaki oğlu Celal A.'yı merak edip, odasına girdiğinde kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Yaşlı kadın panikle dışarıya çıkarak komşularından yardım istedi. Komşuların haber vermesi üzerine, eve 112 ambulans ve polis ekipleri sevkedildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolda, şahsın başından vurulmuş halde ölü olduğu saptandı ve ilk tespitlerde olayın, saat 21.00 sıralarında meydana gelmiş olduğu değerlendirildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na kaldırılan Celal A.'nın, eşi ve çocuklarından ayrı olduğu, bir süredir annesiyle yaşadığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (5 yıl önce)
    Sayın editör anne engelli değil.Ayağından rahatsız.Belki yürüme zorluğu çekiyor.Geçen gün ayağını incimisti.Doğru haber yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, hayat zor..
    0
    0
    Yanıtla