SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğul Düğünde Öldü, Haberi Alan Annesi de Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-11-24 05:23:17
Oğul Düğünde Öldü, Haberi Alan Annesi de Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde düğün töreninde oynarken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oğlunun acı haberini alan anne, 1 saat sonra kalp krizi geçirerek vefat etti.

Yenice Mahallesi'nde yakınlarının düğün törenine katılan Mustafa Gürbüz (56), oynadığı sırada aniden rahatsızlanıp yere düştü.

Yakınları tarafından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Gürbüz, buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gürbüz'ün vefat haberini alan annesi Nezik Gürbüz (78) de oğluna ait evde 1 saat sonra kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Anne ve oğul Gürbüz, mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Öte yandan, Mustafa Gürbüz'ün oyun oynarken kalp krizi geçirdiği anlar bir yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde, Gürbüz'ün oynamayı bıraktığı sırada yere düşmesi görülüyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Akin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah İdaçlı (3 yıl önce)
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • abdurrahman (3 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (3 yıl önce)
    Ana yüreği işte,Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Mekanları Cennet olsun İnşallah. Ölümde ayırmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • BERK (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla