Malatya Valisi Ulvi Saran'ın öncülüğünde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Güney Kore Büyükelçiliği, Güney Kore Kültür Ataşeliği, Malatya Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın katkıları ve THY’nin ulaşım sponsorluğunda Malatya'ya gelen Japon heyeti, üç gün boyunca Malatya’nın doğal, kültürel ve tarihi mekânlarını gezdikten sonra ilimizden ayrıldı.
Nemrut gezisinin ardından ilimizdeki ziyaretlerini tamamlayan Japon heyet, Malatya ile ilgili son derece olumlu izlenimlerle ayrıldıklarını söylediler. Heyetin Malatya'dan Adıyaman'a geçtiği oradaki incelemelerinin ardından ise Şanlıurfaya gidecekleri öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.