SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Onarılan Tarihi Eserler Sergisi

0
Güncellendi - 2016-05-11 16:50:59
Onarılan Tarihi Eserler Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinde bulunan tarihi eserlerin onarım öncesi ve onarım sonrası çalışmaları ile ilgili resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanı içerisinde bulunan Malatya, Elazığ ve Tunceli illerindeki tarihi yapıların onarımdan önceki ve sonraki çalışmalarla ilgili resimlerin yer aldığı sergiye Malatya Park Alış Veriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yaparken, sergi 2 gün boyunca vatandaşların ilgisine sunulacak. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışına Malatya Vali Yardımcısı Miktat Alan, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk katıldı.

Açılıştan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, özellikle Battalgazi ve Arapgir ilçelerindeki tarihi eserlerin onarımı ile ilgili yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Taşkesen, "Bu bölgelerdeki tarihi eserlerin yüzde 80’e yakınının onarımı bitti. Bu hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde Malatya'da bütün tarihi eserleri tamamlayacağız” diye konuştu.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen daha sonra açılışa katılanlara sergiyi gezdirerek bilgiler verdi.

iha

VATANDAŞLAR SERGİYE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız