SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önceliğimizi Ana Arterlerde Yoğunlaştırdık"

0
Güncellendi - 2019-08-28 02:59:42
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Atabey İskele yolunda devam eden genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri ile muhtarlar katıldı.

"Vatandaşlarımız için çok önemli bir yol"

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Atabey İskele yolundaki çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği yolumuz Malatya ile Baskil arasında feribot iskelesini kullanan vatandaşlarımız için çok önemli bir yol. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda ilgili arkadaşlarımızla gerekli çalışmaları yaparak bu yolun biran önce standartlara uygun hale getirilmesi noktasında çalışmalara başladık.

Atabey İskele yolumuzun standartlara uygun hale getirilmesi noktasında vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu yolun genişletilmesi ve daha düzgün bir aksa kavuşması için onların da olurlarını aldık. Vatandaşlarımızın bahçelerinden de yola katarak yolumuzu 9 metreye çıkardık.” dedi.

Atabey İskele yolundaki genişletme çalışmalarının tamamlandığı bölümlerde asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Gürkan, “En kısa süre zarfında çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ekiplerimiz gerekli her türlü tedbiri alarak mağduriyetlerin önüne geçmiş bulunmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Daire Başkanlığımız burada olduğu gibi bütün ilçelerimizde birçok noktada çalışmalarını sürdürmekteler. Önümüzdeki süreç içerisinde Malatya’da asfaltsız hiçbir yerleşim yeri bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimizi ana arterlerde yoğunlaştırdık. Bu yollardaki çalışmalarımızın yanısıra grup yolları, ilçe merkezlerindeki çalışmalarımız da devam ediyor. Çalışmalarda emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu yollardan faydalanacak olan sürücülerimize de yolun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

"Hizmetler her geçen gün artmaya devam ediyor"

Battalgazi Atabey İskele yolunda yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, “Sayın Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren bütün ekibi ile istişare halinde Malatya’nın geneline hizmet götürme gayret içerisindeler. Hizmetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Biraz önce Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi Malatya’nın genelinde bütün ilçelerimizde ekipler çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmekte. Bu yolumuz Malatya için oldukça önemli. Baskil ile olan bağlantımızı rahat bir şekilde sağlayan bir yol. Bu yolla ilgili bizlere de çok talepler geliyordu, bu yolun standartlara uygun kaliteli bir şekilde yapılıyor olması bizleri ayrıca mutlu etti. Malatya’da inşallah bundan sonraki süreçte bütün ilçelerimizde Büyükşehir Belediyesini göreceğiz. Başkanımız ve ekibi bundan sonra daha aktif bir şekilde gayretlerini artıracaklardır. Bu yolda yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Carbon (5 yıl önce)
    Başkanım Tecde Çilesiz ara alterler rezil durumda asıl resim buralarda çekersin ve çok ta dua alırsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    SELO BAŞKANDA BOŞ ÇIKTI OTOBÜS SU FİATLARI UÇTU EMLAK VERGİSİ UÇTU MAHLEDE KAZI YAPIYORLAR YA İÇME ŞEBEKESİNİ PATLATYORLAR KENDİ HATALARI APARTMANA EKLİYORLAR NİYE VERGİ VERİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • NERMİN (5 yıl önce)
    ÇEVRE YOLU YAPIN HERTARAFI DAİRE BAŞKANI MÜDÜRÜ YARDIMSI İLE DOLDURDUNUZ BİNSİNLER ARAÇLARA DURSUNLER ÇALIŞAN KİM
    0
    0
    Yanıtla
  • Necro (5 yıl önce)
    Hakan kahtalı bey git sen ankarada çevreyolumuz yapılsın diye uğraş belediyenin işine karışma onlar ı yapan birileri var
    0
    0
    Yanıtla
  • Çevre yolu (5 yıl önce)
    Baskanim malatya ya acilen bir çevre yolu lazım.. transit yoğunluğu olan bir ilde mutlaka çevre yolu olmasi lazım.Hem trafik rahatlar hem de Allah gostermesin bir çok kişi kazada hayatını kaybetmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Celikhansız (5 yıl önce)
    Çelikhanli arkadaşımız Celikhanli olduğunu hemen belli etmişsin. Baskilden gelenler istasyon kavsagina nasıl variyorlar? Bu tütün içmeden kafa yapıyor herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • pala (5 yıl önce)
    yapılan sadece 300 metrelik yol bütün haber siteleri gazeteler sanki tüm malatyayı asfaltlamış gibi haber yapıyor. Ne yediyseniz artık anlamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Bunlar dargin degil miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye sen her kuş oldugunla ölene kadarmi ahitlesiyorsun . Küsüp barışma yokmu namusmu ,adam öldürme kanmi niye barismasinlar .hasetlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vayandaş (5 yıl önce)
    Bir de iller bankasından parası alınmış olan, yapılmış gibi gösterilen ve şehrin göbeğinde bulunan yolları yapsanız ne iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali Baydemir (5 yıl önce)
    Malatya merkez yollarına bir bak başkan Çilesiz yolunda yol kenarında arabayla kaç tane logar çukuruna düşyoruz yine mücelli sağlık ocağı alt ve üst yolu aynı sen ve Kahtalı şowa devam edin ama biz hala akıllanmadık
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Başkanım birde size zahmet Yazıhan Fethiye mahallesine bazı sokaklara hiç hizmet yapılmadı kış gelmeden asfalt yapılırsa çok iyi olur.Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (5 yıl önce)
    Önce merkezdeki yollari yapbee abicim bide hizmet yapiyoz dye hepsi orya toplanmis
    0
    0
    Yanıtla
  • Çelikhanli (5 yıl önce)
    Baskilden gelenler istasyon kavşağında yarım saat beklemiyorlar mi, binlerce çelikhanli var, 50lik yoldan gideceğine yakincayi dolaşıp gidiyor .başkana duyurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (5 yıl önce)
    Çevreyolu olmayan büyükşehirin güzel insanları merhaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bir bölgede yol varsa orası uzak değildir.Artık Malatya'nın da her yerinin özellikle de şehir içinin tamamen yeni ve güzel yollara ihtiyacı vardır. Sayın başkan inşallah bunun farkındadır ve gereğini yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaşkın vatandaş (5 yıl önce)
    Oooo kimleri görüyoruz kimleri :) selahattin başkanımız hakan kahtalı ile incelemede bulunmuş, allah allah :)
    0
    0
    Yanıtla
  • vagon fabrikası (5 yıl önce)
    çevre yolu yapamazsan ceget yolu yaparsın
    0
    0
    Yanıtla
  • DARENDELİ (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım Darende YAZIKÖY'ün kavak arası mahalle yolu en son 20 yıl önceki yol bizim oraya ne zaman hizmet gelecek
    0
    0
    Yanıtla