SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orduzu En Fazla Gelişecek Mahalle Olacak"

0
Güncellendi - 2019-08-06 20:31:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, ziyaretlerini kendisine yapılan davetler üzerine gerçekleştirdi.

Milletvekili Çalık, sosyal medya üzerinde kendisini çaya davet eden Zibet Gül’ü evinde ziyaret ederek, beraberindeki gençlik kolları üyeleri ile birlikte çay içip sohbet ettiler. Gül ailesi sakinleri ile de sohbet eden Çalık, Zibet Gül’e daveti için teşekkür etti.

Çalık, AKP Orduzu Mahalle Başkanı Mehmet Eyiol'un daveti üzerine beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Toplantıda Orduzu’daki imar planlaması ile ilgili olarak vatandaşlardan gelen talep ve sorular üzerine Milletvekili Çalık, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder çok net ifade etti. İmar sorunlarımızı da çözdüğümüzde Orduzu Malatya’nın en fazla gelişecek, gelişmeye hazır mahallesi olacak. Orduzu turizm açısından çok önemli bir mekan olan Aslantepe Höyüğü’ne sahip. Aslantepe Höyüğü UNESCO geçici kültür mirası listesinde. Bunu kalıcı hale getirilmesi için Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret ettik. UNESCO temsilcileri ile Ankara’da görüşmeler yaptık ve UNESCO’nun Türkiye temsilcisi ile de yine görüşmelerimizi yaptık. UNESCO eğer Aslantepe’yi kalıcı listeye alırsa ki bu bizim için çok önemli bir adım olacak, sonrasında Aslantepe Höyüğü’nü kültür miraslarımızın içerisine aldıktan sonra da rotamızın belirlenmesinde inşallah kültür haritası içerisinde de yerini alacak ve çok ciddi manada turistlerin gelmesine vesile olacağız.” İfadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • yusuf (5 yıl önce)
    İnsanlarla dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorsunuz Allah bunun hesabı sorar elbet 3 yıldır toz pisli içinde yaşıyoruz vekillere belediye başkanlarına defalarca söylememize rağmen 360 metre bir yolu asfalt yaptıramadık yok efendim orduzuya şunlar bunlar yapılacakmış siz ancak laf ebeliği yaparsınız aynen devam edin....
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKHAN (5 yıl önce)
    dedikodu anlamına gelir. ki fuzuli'nin bir dizesi vardır konu ile alakalı fazla söz ne hacet: ilim kesbiyle paye-i rif'at bir hayal-i muhal imiş ancak aşk imiş her ne var alemde ilim bir kıyl ü kal imiş ancak Osman Başkanın tahsili ile ilgili konuşan arkadaşıma son söz. iskender pala çevirisi ise şu şekilde; bilim ile yüksek makamlara erişmek gerçekleşmeyecek hayal imiş dünyada her şey yalnızca aşk'tan ibaret imiş bilim ise kuru dedikodudan ibaret imiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Once yollarini yapin ali tepesine futbol sahası yapılacaktı yarim kaldi bi millet kiraathanesi de orduzu ya yapın akparti nin oy deposu yüzde 95 oyla birinci sırada ama kentin en bakımsiz mahallesi
    0
    0
    Yanıtla
  • M. K (5 yıl önce)
    Ancak Mahalle mahalle gezip sadece şow yapmak başka birşey değil Osman bey personelin çok şikayetçi ve mutsuz vatandaş ile de öyle olmak istemiyorsan böyle devam etme
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (5 yıl önce)
    Osman güderin tahsili bellide seninki ne onu bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harbiolan (5 yıl önce)
    büyükşehirlere kişi başına hazine ödeneğine göre y orduzuya yatırım için yllık 6 milyon ödenek geliyor. 17 yıldır orduzuya ne yatırım yaptınız. Çok şey yaptınız heraldeki Orduzu hep %90 oy veriyor akp ye. Bilmediğimiz görmeciğimiz ne yaptılar acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    Ordusunda 360 metre yolu Asfalt yapmaktan aciz bir Belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    SN. VEKİL ORDUZUZU'NUN İMARA AÇILACAĞINDAN BAHSEDİYOR. İMARA AÇMAKTAN KASTI; ÇİLESİZ,TECDE BOSTANBAŞI GİBİ YEŞİL DOKUYU BİTİRİP BETOLANLAŞMAYI KASTEDİYORSA VAY MALATYANIN HALİNE!!! ŞEHRİN NEFES ALDIĞI BİR İKİ MAHALLE KALMIŞTI. ŞİMDİ ORDUZUYA GÖZ DİKTİLER. İMARA AÇMA ADI ALTINDA VAHŞİ BETONLAŞMAYA GİDİLECEKSE DOKUNMAYIN ORDUZUYA.... BIRAKIN KALSIN LÜTFEN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ben orduzuluyum ve orduzu da yaşıyorum nedim bey... bence imara acilmasi çok doğru..hatta çok geç bile kalındı...insallah bir an once acilir...biz orduzulularin çok büyük cogunlugu acilmasini istiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan beyde arazi çok anlaşılan imara açılmasını istemiyenlerde zaten arazisi olmayanlardır !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • bunun arazimin çok olması ya da az olmasıyla alakası yok Omer bey.... eger bir yere devlet diyorsaki burası tarim arazisi, tarim yapılması icin her turlu imkanı da sağlamalı...daha orduzu da doğru duzgun sulama suyu yok!!! Madem tarim yapılamıyor o zaman yerleşim yeri olsun... bir de aslantepe dediğimiz yer orduzu da kucuk bir alan..oyle bir yaziyorlar ki bazıları sanki aslantepe tum orduzu :)) kaç kere aslantepeye gittin desen kucukken 1 defa der :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (5 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Ben istemiyorum Merkez.e.yakın tek yeşil.alan Orduzu Tarihi aslantepe höyüğü var silüetine zarar verir kesinlikle betona çevrilmemeliii
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı Enzo (5 yıl önce)
    Diğer mahallelerin suçu ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (5 yıl önce)
    Milletvekillerinin faaliyetleri ile ilgili mesajlar gelmesin istiyorsak ne yapmamız lazım acaba iptal yazıp gonderecegimiz Bi numara var mı Olur olmaz mesajlar gelmesin artık İsteyen takip ediyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Osman GUDER in tahsili nedir bilen var mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ana okul terk:))
    0
    0
    Yanıtla