SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı Cinayeti İle İlgili 2 Tutuklama

Orduzu Pınarbaşı Cinayeti İle İlgili 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Orduzu Pınarbaşı Göleti kenarında 25 yaşındaki Onur Kına’nın öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3 polisçe serbest bırakılırken, daha sonra yakalanan 3'ü adli makamlara sevk edildi, bunlardan 2'si tutuklandı.

OLAY..

16 Temmuz gece 02.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Orduzu Pınarbaşı Göleti mevkiinde meydana gelen olayda, gölet kenarında sohbet eden 4 şahsın üzerine otomobille bölgeye gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açılması sonucu 25 yaşındaki Onur Kına (yandaki fotoğrafta) yaralanırken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından yapılan inceleme ve başlatılan soruşturmada olay anında ölen Onur Kına'nın yanında bulunan O.T., E.D.  ve E.D isimli 3 kişi gözaltına alınmıştı.  Emniyetteki işlemler ve alınan ifadelerin tamamlanmasının ardından bu 3 kişi serbest bırakılmışlardı.b

Derinleşen soruşturma ile olay yerinden kaçan şahısların önce kimliğine ardından ise adreslerine ulaşan ekipler, düzenledikleri operasyonlarla A.A., M.U., ve A.Ç. isimli 3 şahsı  gözaltına aldı.

Polisteki sorguları tamamlanan A.A., M.U. ve A.Ç. geniş güvenlik önlemleri altında, Çarşamba günü öğle saatlerinde adliye sevk edildi.

2'Sİ TUTUKLANDI..

Savcılıkça yapılan sorgunun ardından şüphelilerden A.Ç. serbest bırakılırken, A.A. ve M.U. ise tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildiler. Sulh Ceza Hakimliği, A.A. ve M.U.'yu tutukladı.

AA- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abi (1 yıl önce)
    Bir insan Senin Canına Kast etmedikçe onu öldüremezsin. Kim Kasten Cinayet işlerse O kişi de aynı şekilde Canverir. CEHENNEM var. Müslüman'ın kanı Müslüman a Haramdır. Vesveseci Şeytanın Şerrinden RABBİME sığınırız .
    %100
    %0
    Yanıtla