SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı Göleti Kenarında Esrarengiz Ölüm

Orduzu Pınarbaşı Göleti Kenarında Esrarengiz Ölüm
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir genç, gölet kenarında park halindeki aracın içerisinde başından silahla vurulmuş olarak ölü halde bulundu.

Olay, saat 20.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Orduzu Pınarbaşı Gölet kenarında meydana geldi. İddiaya göre, bölgede silah sesi duyan çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Daha sonra gelen ihbarlarda, araçtaki şahsın ağır yaralı olduğu belirtildi.

 İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler park halinde olan bir markete ait 34 DNY 080 plakalı hafif ticari bir aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bir kişiyi buldu. Yapılan kontrollerde şahsın 27 yaşındaki Uğur Can Y. olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin ilk bulgulara göre intihar olarak değerlendirdiği olayda, Uğur Can Y.'nin market çalışanı olduğu ve markete ait araçta olayın gerçekleştiği anlaşıldı.  Araçta  bir adet pompalı tüfek bulurken, gencin vefat haberini alarak bölgeye gelen yakınları fenalık geçirdi.

Uğur Can Y.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tankut (1 yıl önce)
    Aynı yerde bu kaçıncı cinayet ve olay...Emniyetin orda önlem almaması oldukça düşündürücü! Orayı bir kamera ile gözetlemek ya da caydırıcı onlemler almak çok zor olmasa gerek...
    %53
    %47
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)Tankut isimli kullanıcı yorumuna
    boş konuşma beleş
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Tankut (1 yıl önce)
    Aynı yerde bu kaçıncı cinayet ve olay...Emniyetin orda önlem almaması oldukça düşündürücü! Orayı bir kamera ile gözetlemek ya da caydırıcı onlemler almak çok zor olmasa gerek...
    %57
    %43
    Yanıtla