SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda Yangın

0
Güncellendi - 2017-06-29 05:28:53
Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı'nda Parkı'nda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı'ndaki Malatyaspor antrenman sahasının üst kısmında bulunan meşelik alanda yangın çıktı. Bölgede meşelik alanın yanmakta olduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdüler.

Yangına bölgede piknik yapmakta olan dikkatsiz vatandaşların yolaçmış olabileceği üzerinde duruluyor.

ARAPGİR'DE TEHLİKE UCUZ ATLATILDI..

Arapgir ilçesinde bir benzin istasyonunda tamir edilmek istenen tankerde patlama meydana geldi.

Olay Arapgir ilçesinde bir benzin istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, benzin istasyonunda tanker içinde yapılmakta olan tamirat esnasında patlama yaşandı. Şans eseri patlama sonucu oluşan kıvılcımlar benzin istasyonuna sıçramadı. Çalışma yapanların da olayı yara almadan atlattıkları bildirildi.

Olay sonrasında bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri emniyet, kontrol ve  soğutma çalışması yürüttüler.

KULUNCAK'TA..

Kuluncak ilçesinde bir evin mutfağında çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

Olay Kuluncak ilçesine bağlı Aşağı Selimli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir evin mutfak kısmında çıkan yangın üzerine bölgeye Büyükşehir itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin kısa süren müdahalesi sonucunda yangın evin diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın nedeniyle mutfak ile birlikte evin çatısında da maddi hasar oluştu.

Maddi kayba neden olan yangında evde oturanların etkilenmediği dinlediği bildirildi bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • haydarsessizce (7 yıl önce)
    Mangal yasaklanmalı. Dumandan nefes alamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Sn Editör ne ikinci lig kaldı ne birinci lig ne de ptt ligi, artık süper ligdeyiz ve şu hergün verdiğiniz alışkanlık haline gelen puan durumundan kurtulun artık...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Burada piknik yapan vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerekiyor. Bazı serseri tipler var. Aile ortamına yakışmayan ve çevreyede zarar veren bu tiplerin de denetlenmesini istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (7 yıl önce)
    Editör biraz dikkatli haber yapın hep yazım hatası
    0
    0
    Yanıtla
  • Arzuhal (7 yıl önce)
    Bayram seyran dinlemeden canını dişine takıp özveriyle çalışan itfaiyeci kardeşlerimize bir Malatyalı olarak teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (7 yıl önce)
    Eee olacağı buydu, o neydi kardeşim bayram günü mangallar dumanlar dağda nefessimi alamıyordum adeta yav Belediye Mangal yeri yapmiş adam hala oturduğu yerde mangal yakıyor masalar numaralandırılacak giriş yapan küçük bir para ödeyecek ve kimlik veya araç plakası kaydedilecek herkes istediği yere değil verilen numaralı masaya oturacak ha yiyecek işini şahıslar dışardan getirsinler orasının bir kapanış saati olacak ortalıkda dolaşan belediye görevlileri bulunacak adam yiyip içip çöpünü çöpe atmıyor olduğu yere bırakıyor içki alacaklar aile yerine alınmıyacak yani diyeceğim o ki DENETİM şart.
    0
    0
    Yanıtla