SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Cinayetle İlgili Soruşturma Sürüyor

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Cinayetle İlgili Soruşturma Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'nda  gece yarısından sonra 25 yaşındaki gencin tabancayla öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Olay, geçtiğimiz Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 01.30 sıralarında gölet yanında meydana gelmişti. 3 arkadaşı ile birlikte burada oturan 25 yaşındaki Onur Kına, tabanca kurşunuyla başından vurularak ağır yaralanmış, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ölmüştü.

Polis olay yerinde 4 adet 7,65 mm çapında boş mermi kovanı bulurken, Onur Kına'nın yanında bulunan arkadaşları, bir otomobilden ateş açıldığını, arkadaşlarının bu sırada vurulduğunu öne sürmüşlerdi.

Polis, yaptığı ilk araştırmada olay yerinden uzaklaşan bir araç saptayamayınca, Onur Kına'nın yanında bulunan arkadaşları O.T., E.D. ve E.D.'yi şüpheli olarak gözaltına almıştı.

Şüphelilerin polisteki sorgulamalarının devam ettiği, olayın aydınlatılmasına çalışıldığı bildirildi.

Bu arada, bekar olduğu öğrenilen Onur Kına'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'nda yapılan otopsinin ardından, yakınları tarafından Eskimalatya'daki Sıptrız Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • zorba (1 yıl önce)
    Yolda,Markete,Pazarda heryerde kavga dövüş . İncir çekirdeğini doldurmayan mevzular yüzünden cinayetler işleniyor. Hile,Sahtekarlık,Dolandırıcılık,Vurgunculuk,Hırsızlık had safa da, ne cezalar caydırıcı ne kanunlar önleyici. 900' e yakın polis var bu şehirde.kritik semtler biraz daha göz altında tutulmalı . Her yer Tinerci, Piskopat , Mafya türemiş.. üç beş ay yatıp çıkıyorlar..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Türkiyede her şey çok pahalı sadece insanlar ucuz hiç yok yere nice canlar harcanıyor teröre bulaşanlar alkol ve yasaklı madde her yaşta ki insanda var ve de o halde trafikdeler kafası atan hastahaneye gidip doktor darp ediyor kamuya zarar veriyir trafikde yol vermeme yüzünde kavga yaralama had safada Türk milleti icin utanç verici dünyaya rezil olacagız hastahaneye XR cihaziyla geçmek bu hale getirenleri doktorları darp edenleri aramızda atmalıyız kendilerini insan sanan o yaratıklar yüzünde hastam bile XR de geçecek hastaya götürdüğümüz gıdalar radyosunlu olacak lütven kendimize gelelim
    %100
    %0
    Yanıtla