SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortağını Ölümle Tehdit ve Kundaklama İddiası

0
Güncellendi - 2020-01-01 03:46:13
Ortağını Ölümle Tehdit ve Kundaklama İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, iş yeri kundaklama, yağma ve tehdit iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, C.Ç, emniyet birimlerine müracaat ederek, iş ortağı M.K'nin kendisini ölümle tehdit ederek, hisselerinin bir kısmını istediğini belirtip şikayette bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri şüpheli M.K'yi tehdide konu olan iş yerinde yakaladı, şüphelinin üzerinde yapılan aramada 2 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yapılan çalışma sonucu şüphelinin Kanalboyu'ndaki bir iş yerini kundaklama ile İstiklal Mahallesi'ndeki bir taksi durağında meydana gelen yağma olaylarının da şüphelisi olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Ekipler, zanlı M.K ile irtibatlı olduğu belirlenen ve adliye civarında şüpheli hareketler sergileyen E.B'nin üzerinde yaptığı aramada ise bir miktar esrar maddesi ve sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız