SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB Kavşağında Kaza.. 2 Ölü, 16 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-09-27 02:00:12
OSB Kavşağında Kaza.. 2 Ölü, 16 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolcu minibüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Kaza saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Cafer Şahin yönetimindeki  01 ABG 663 plakalı otomobil ile  Niyazi Karaca yönetimindeki 44 J 1545 plakalı Akçadağ- Bahri yolcu minibüsü, Malatya-Akçadağ karayolu 2. Organize Sanayi Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada, Cafer Şahin ve Güner Türkmen Yılmaz hayatını kaybetti. Yaralanan Mehmet Aslan, Feramuz Yılmaz, Hacı Mehmet Uzun, Gökhan Ataş, İbrahim Takar, Niyazi Karaca, Mesut Önver, Yaşar Karaca, Neziye Tapar, Mehmet Bozan, Hatice Karaca, Emrullah Koca, Mehmet Emir Koç, Esra Koca, Şehabettin Önal, Gökhan Öksüz, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Cafer Şahin ve Güner Türkmen Yılmaz'ın cenazeleri, Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

GÖLBAŞI'NDAKİ KAZA

Bu arada  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Burunçayır köyü çıkışında Adıyaman istikametinden Gölbaşı istikametine giden Ali Ekber Emeröz idaresindeki 44 AU 005 plakalı hafif ticari araç ile köy yolundan çıkan Mustafa Türkmen idaresindeki 08 AR 287 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Ali Ekber Emeröz ve Mustafa Türkmen ile otomobilde yolcu olarak bulunan Güldane Türkmen (50) ağır yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Güldane Türkmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Bora (5 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun Allah mekanlarını cennet eylesin üzücü bir kaza.Bizde ilçede çalışıyoruz gidiş geliş yapıyoruz bazı arabalar eski şöförler kasap gibi Büyükşehir Belediyesi bu işe el atması lazım hiç ilgilenen kimse yok.Can taşıyorlar ama farkında değiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulgurlu (5 yıl önce)
    Büyükşehir hiç ilgilenmiyor mu? Ulaşım baskanı neden ilgilenmiyor Selahattin bey bu durumu irdeleyin .
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    buraya ışık konulsun denildi. ama karayolları gerek görmemiş. can gidecekki önlem alınsın bu ülkede.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    çok acayip bir kavşak ölüm kavşağı acayip bir yapısı var acil çözüm bulunması lazım başka canlar yanmasın ölenlere allahdan rahmet yaralılara acil şifalar dierim
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (5 yıl önce)
    Ölenlere ALLAH Rahmet etsin.Yaralılara acil şifa dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    Binlerce kişinin çalıştığı organize aynı zamanda havalimanı kavşağı köprü şart, köylülerle birlikte sabah akşam 20.000 kişi kullanıyor kavşağı. Işıkla cezayla çözülmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (5 yıl önce)
    hayatımda şehir trafiği bu kadar iğrenç olan bir şehir de görmedim .güya büyükşehir olacak daha bi tane kavşağa yonca yapıp trafiği rahatlatmıyorlar..bol bol trafik ışığı ..suç sizin değil ama suç bu şehir insanında ki 20 yıldır harika bir şehir yönetimi varmış gibi sizi seçmeye devam ediyorlar..hadi bakalım kim bu ölümlerin hesabını verecek ..tabiki kimse vermeyecek olan ailelere oluyor ..bu trafik kazasında payı olan herkes yargılanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • yorumun alnı olsa öpülür
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (5 yıl önce)
    Aynı kavşak, geçit meselesi tecde Mah. Altınkaysı bulvarı Bahçeşehir Koleji bölgesindede de var. Bugün cimer sen cevap geldi, bölgede hala yol çalışması varmış, o nedenle işaretler, üst geçit yapılamamış. Kardeşim o zaman neden okulun açılışına müsade ettin. Alt yapının olmadığını sen de kabul ediyorsun.çocuklarımızı yolun karşısına geçiremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübegli (5 yıl önce)
    Gerekeni yapın duyurun Malatya valisine belediye başkanına millet vekillerine duyurun başkasının canı yanmasın cimer e bildirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Vefat edenler 2 guzel insandi erkenekliydi bu arada vefat eden 3 oldu 1 de agir yaralimiz var karincayi incitmeyen oyle dikkat eden kisilerdi vayy guner amcamm vayy caferr dayim vayy feramuz amcamm vayyy allah mekaninizi cennet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci (5 yıl önce)
    Bu kavşağa her gün yuzlerce servis aracı otomobil kamyon giriyor .2.organize sanayini ana giriş ve çıkışı ..luzumsuz yerlere trafik ışıkları koyarlar ama her ne hikmetse belediyenin bu işle ilgili tek bir birimi zahmet etmez bu konuda çalışma yapmaya ..hic bir emniyet mensubuda..ancak radar koyup tuzak kurup ceza yazarlar ...yazik olmuş ateş dustugu yeri yakıyor ..yaralilara şifa vefat edenlere Yüce Allah tan rahmet dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah razi olsun vefat edenin ikiside akrabamizdi karincayi bile incitmez ole dikkat ederlerdi bu arad olu sayisi 3 oldu 3de erkenekli biride agir yarali biz mersinde duyduk soktayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya’nın en tehlikeli kavşaklarından biri ne ışık ne bişey var özellikle fabrika çıkış saatleri kaza an meselesi buraya acilen çözüm bulunmalı yoksa bu kaza gibi Allah esirgesin çok kaza olur yaralılara Allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender (5 yıl önce)
    Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin, Allah tekrarından, beterinden korusun. Kaza sebebi araştırılmalı, yol veya kavşak düzenlemesinde bir iyileştirme gerekiyorsa mutlaka yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esmer (5 yıl önce)
    Gördüm cesetleri torbala koyarken..??allah'ım sen ailelerine sabır ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin iş dönüşü görmüştüm Allah sabırlar versin O kavşak çok tehlikeli hicbir uyarıcı trafik levhası yoktur sebep olanların vicdanı sizlasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Lvt (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin kaza olduğunda ordaydim Allah sabır versin çok zor bir durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Öncelikle kazada hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar dilerim. Bu kaza olduğu vakit acil civarında bulunuyordum ambulanslar zar zor yanaşıyordu, acilin giriş kısmı çok dar planlanmış. Bir diğer hususta organize istikemetinden gelen ambulanslar Malatyanın en yoğun istasyon kavşağından geçerek acil girişine geliyor, zaten istasyon kavşağı çok yoğun bazen 1 km yakın araç kuyruğu oluşuyor. Bu istikamette gelen ambulanslar SSK kavşağından dönüp yeni yapılan Kadın ve Çocuk hastanesi tarafından açılacak bir yol ile acile ulaşım daha rahat bir şekilde sağlanabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin,yaralılara acil şifalar diliyorum . Hep eski otobüsler eski minibüsler belediye bunları kontrol etmeli bir an önce ama nerdeeeee... 5 yaşın üstünde yolcu minibüsü ve otobüsü olmamalı insan taşıyor bunlar yazık günah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin insallah
    0
    0
    Yanıtla