SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB MYO Yeni Yerinde

0
Güncellendi - 2019-12-19 21:26:13
OSB MYO Yeni Yerinde
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksek Okulu yeni binasında eğitime başladı.

Malatya 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz günlerde eğitime başlayan İnönü Üniversitesi OSB MYO Müdürü Cemal Koyunoğlu’nu, hemşehrileri ziyaret ederek, hem okulun hem de müdürlük görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler. Tecde Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali ipek ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Cemal Koyunoğlu, hem rektör danışmanlığının hem de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevi sürdürdüğünü dile getirdi.

2019-2020 eğitim öğretim yılı başında İstasyon Virajındaki Malatya Meslek Yüksek Okulu bünyesinde bölümleri eğitime başlayan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yeni binaya geçtiler.

Okul hakkında bilgi aktaran Koyunoğlu, Türkiye’da 9 il’de bulunan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksek Okulu’nun bir tanesinin de Malatya’da açılmasının önemini anlattı.

OSB MYO’nun Atölye Blok’unda 9 atölye, 13 laboratuvardan oluştuğu, 3 bin 400 metrekarelik kapalı alana sahip olduğu, 27 derslik, 2 teknik resim salonu, 6 bilgisayar laboratuvarı olmak üzere 4 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğu belirtildi. İdari Blok’un 160 kişilik konferans salonu, 1 toplantı salonu, 12 idari ofis, 10 teknik personel ofisi, 47 akademik personel ofisi olmak üzere 3 bin metrekarelik alana sahip olduğu, Sosyal Hizmetler Blok’unun da mutfak, kafeterya, kütüphane, mescit ve yemekhane olmak üzere bin 600 metrekarelik alana sahip olduğu kaydedildi.

iha

FOTO: OSB MYO Müdürü Cemal Koyunoğlu, kendisini ziyarete gelen Tecdeli hemşehrileriyle

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali haydar (4 yıl önce)
    içi boş, raklam yatırımı.. isteseniz gidin görün..
    0
    0
    Yanıtla