SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖSYM Başkanı Aygün Görevinden Alındı

ÖSYM Başkanı Aygün Görevinden Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararla, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'ün görevden alındığı kaydedildi.

Yapılan işlemin, geçtiğimiz hafta sonunda ÖSYM'nin sorumluluğunda yapılan KPSS'yle ilgili iddialardan kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Ankara, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Suphi (1 yıl önce)
    Çivisi çıkmış bir kurum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bu durum tesadüfen ortaya çıktı eskiden ÖSYM sınavı denince Güven duyardık güvenimizi yıllar boyu fetö terör örgütü yok etti ,bugün ise bu olayla Güven tamamen kayboldu gitti düşünün ÖSYM böyleyse diğer kurumların sınavlarına nasıl güveneceğiz hele birde mülakat sistemi varki anlatılamaz bu ülkede kul hakkının yenmedigi bir sistemi kamuya memur ve işçi alımında uygulamak çok mu zor zor değil ama maalesef işimize gelmez hak yemeye devam ederiz.
    %100
    %0
    Yanıtla